https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Druga zaporedna zmaga košarkarjev Radenska Creativ Sobota

Murska Sobota, 21.10.2018  

V soboto, 20. oktobra, je v športni dvorani OŠ I bila odigrana tekma drugega kola 3. SKL, kjer sta se med sabo pomerili domača ekipa KK Radenska Creativ in KK Vojnik. Srečanje so prepričljivo dobili domači košarkarji, ki so slavili s končnim izidom 71:66. Največ točk za drugo zaporedno zmago pa je prispeval Dominko Roman.


KK RADENSKA CREATIV -  KK VOJNIK GRADBENA TRGOVINA G7   

71:66 (23:17, 20:18, 18:15, 10:16)

V drugem kolu 3 SKL so Soboški košarkarji zabeležili drugo zmago. V domači dvorani so premagali zelo neugodno ekipo Vojnika, ki je v prvem kolu presenetljivo  premagala Branik Maribor. Ekipa Vojnika se je pokazala kot izredno borbena in nepopustljiva ekipa ,ki se ni predala do konca srečanja čeprav so domači košarkarji vodili skozi celotno tekmo. Pri Soboških košarkarjih je izredno predstavo pokazal Roman Dominko ,ki je bil skozi celotno srečanje nerešljiva uganka za goste.

V naslednjem kolu gostujejo košarkarji Radenska Creativ Sobota V Sl.Konjicah, kjer bodo v derbiju neporaženih ekip igrali proti KK KONJICE.

Strelci KK RADENSKA CREATIV SOBOTA

4. Irgolič Marko

5. Zajmi Dion

6. Pojbič Kovačič Luka

8. Matijevič Marko 13 (2:4)

9. Gomboc Mitja 8 (2:2)

10. Juteršnik Jernej 1 (1:2)

11. Spešič Igor 6 (4:6)

12. Dominko Roman 31 (7:11)

13. Tratnik Valentin 10 (1:4)

15. Kukel Tilen 2

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.