https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Aluvar Gančani boljši od Lipe

28.10.2018  

V 1. MNL Murska Sobota so se pomerili nogometaši Gančanov in Lipe. Slavili so domačini s 4:1. 

Aluvar Gančani : NK Lipa 4 : 1 (0 : 0)


Strelci za domače: Horvat Tomaž 50, Rogač Mitja 56, Gregorec Aljoša 58 in Bunderla Gregor 71. Za goste je bil uspešen iz enajstmetrovke Tkalec David 80´.

Pri domačih sta porumenela: Špilak žan in Tivadar Dejan, pri gostih Tkalec David.

Gledalci so še videli en rdeč karton, pri domačih ga je prejel Bedek Tomaž.

Nogometaši Gančan so si z zmago priigrali 7 točk prednosti pred drugo uvrščeno ekipo Serdice in Hodošem, ki imata 20 točk.

Foto: Štefan Horvat

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2018 ob 21:11 gost gost

      Golman od Lipe lekaj brani v hokejski opremi,kak je debeli,kukarca liga,vsi debeli,pa malo menje debeli,so špilali.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2018 ob 21:54 pp gost

      Kapa če bi ti za spremembo prvo sebe pogledno pa te okoli gučal kakšni so druge?? nebi blo slabo nei?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.11.2018 ob 23:50 golman legenda gost

      jas pa bi rad pravo nekaj ..prvo kak prvo,Gost 21:11 tij si eno budalo,resno si budalo,ka maš nekaj šinfati tau ligo,fala gosponi ka majo DEBELI PA BOLE DEBELI kak si omejno,volau ka se rekrarerejrajo,tau je za ene ka smo bole debeli pa znamo uživati v životi,nekaj jako dobroga,drujgo ...lipa,graničar pa tej...tu so dečki ka so nej meli ajtekov ka bi jih posiljavali z nekšimi bednimi forami,ka samo v prekmurju valaš či,za Muro ali Nafto špilaš..tij si očitno takše verte budalo,ka nej nindri uspel zaj pa se tu nekaj sliniš..pa tritje..100x je bauše iti glidat nekši viški fuzbal,ge nega pičkaraja,šminkeraja pa ja san od diretora,vučitela,doktora ..tij pa od kmeta,delavca pa brezposelnuga...čar fuzbala je v takšijh NEDELSKIJ ligaj,ge nišče nej pokvarjeni,ge se ne špilajo stave,ka bolite kurac či graničar vrejže lipo pa kontra,ka se ,da se špila se špila ,malo se heca po tekmi pa si pajdašje pa či si vogrin,trdi ali papinski si isti...tak ka malo se zamisli ,daš drgauč žalo ka debeli od debeloga debelejši špila ...pa šee nekaj ,mariskeri dičak ,ka se poškoduje pa je z gjes na zutra več nej v "eliti" je rad ka, še tu leder nagaja,či ga tau veselij ...ovak pa čestitke graničari,lipa drgauč pa de sreča na vašoj strani..pa fajni pozdrav !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.