https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Radenska Creativ do zmage v derbiju zadnjega kola

Murska Sobota, 9.12.2018  

V soboto, 8. decembra, ob 19. uri je v športni dvorani OŠ. I bilo odigrano srečanje zadnjega kola prvega dela 3. SKL, med domačo ekipo Radenske Creativ in gostujočo ekipo Nazarje. Srečanje so kljub pomanjkanju najboljšega strelca v ekipi Romana Dominka uspešno pripeljali do konca in slavili z 81 : 71, ter se s tem uvrstili na vodilno mesto na ligaški lestvici.


KK RADENSKA CREATIV -  KK NAZARJE 81:71
(30:18, 17:21, 20:16, 14:16)

Košarkarji KK RADENSKA CREATIV SOBOTA so v zadnjem kolu prvega dela prvenstva dosegli pomembno zmaga nad Nazarjem.  V derbiju kola  sta se pomerili vodeči ekipi v ligi, ki sta imeli do tega srečanja samo en poraz. Soboški košarkarji ,ki so nastopili oslabljeni saj zaradi poškodbe ni igral vodilni strelec ekipe Roman Dominko ,so od samega začetka tekme igrali zelo borbeno in učinkovito ter že v prvi četrtini z vrhunsko igro praktično strli odpor gostov. V nadaljevanju tekme so domačini ohranjali prednost do konca srečanja in tekmo mirni pripeljali do nove zelo pomembne zmage. Pri soboških košarkarjih so vsi igralci dobili priložnost  za igro in prav vsi so prispevali svoj delež k zmagi. Soboški košarkarji so tako po prvem delu prvenstva na vodilnem položaju v ligi.

Že v sredo 12.12.2018 se začne drugi del prvenstva in Soboški košarkarji igrajo doma proti ekipi CALCITA iz Kamnika. Tekma bo v sredo 12.12.2018 ob 18.30 v dvorani OŠ I MS.

Več fotografij v spodnji galerji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.12.2018 ob 7:03 ggwp gost

      Bravo dečki, več gledalcov si zaslužite na tekmaj! Isto vala za rokomet...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.