https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Že 13. leto zapored je potekal tradicionalni Valentinov koncert Franca Gorze

22.02.2019 ob 9:50  

V nedeljo, 17. februarja 2019, je v Domu kulture Razkrižje, potekal 13. tradicionalni Valentinov koncert: ˝Dobra volja s Francem Gorzo in njegovimi gosti˝. 


V Domu kulture Razkrižje, je v nedeljo, 17. februarja 2019, potekal 13. tradicionalni Valentinov koncert, ki ga je pripravil humorist, moderator in pevec Franc Gorza.

Foto: Razkrizje.si

Njegov koncert vsako leto privabi številne obiskovalce na Razkrižje. Koncert je potekal v prijetnem razpoloženju, za katero je poskrbel humorist Lajči s svojimi prigodami. 

Foto: Razkizje.si

Na koncertu so nastopili: Ansambel Aktual, Skupina Prestiž, Pepsi in Genadešus, Robert Ficker, Ansambel Refren, Mili Kopar, Bogdana Gorza, Dani Dandosa, Marijan Smode in Darko Domijan. Zapel je tudi Franc Gorza. Franc Gorza je zapel tudi v duetu z Mili Kopar in Bogdano Gorza.

Foto: Razkrizje.si

Obiskovalce koncerta je na kratko pozdravil tudi župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič ter Francu Gorzu z ekipo, izrekel pohvale glede izvedbe koncerta. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2019 ob 14:36 gost

      Za tiste z najbolj prefinjenim glasbenim okusom. 😊

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2019 ob 15:20 neverjetno gost

      Nekaj ne razmin...no resno ne razmin...zakoj so še nej ga povabili na otvorijtev,podelitev Oskarov v Amerko,ti žameten glasek bi mogel obiti celo zemelsko oblo,nej ka samo doni v toj osamljenoj vaško-gasiljskoj dvorani,skrito ninrdi neven ge ...škoda takšoga talenta,ka je tak skriti za oči javnosti ..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2019 ob 22:37 Pax gost

      Gorza je jamstvo za dve uri glasbenega klimaksa! Edino obmejne in njihovega župana še lahko nategne, drugje so mu na srečo že zaprli vrata.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.02.2019 ob 22:46 lepec gost

      Hudo - Mega dogodek!!!!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2019 ob 22:47 Razkrižsnec gost

      Humorist, moderator in pevec?!?😩😥😩 Joj, joj, joj...😂😂😂

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.02.2019 ob 7:41 Juš gost

      Pa on je goričanec,ki je najbrž po pomoti padel med prleke. Naj se veselij, vej pa vsakši somar ima v nekom veselje! On ga očitno ima! No brez njega pa tudi vsega tega nebi bilo !

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.