https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aleš Novak in Jernej Celec v Murski Soboti o tem, da EU ni hec

Murska Sobota, 19.03.2019 ob 8:00  

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji organizira Turnejo Skečoholikov s prijatelji po vsej Sloveniji. V ponedeljek, 18. marca 2019, sta v Gledališču Park Murska Sobota nastopila Aleš Novak in Jernej Celec.


Turneja Skečoholiki po vsej Sloveniji je del projekta Tokrat grem volit, s katerim želi Evropski parlament EU približati volivcem in jih vzpodbuditi, da se udeležijo evropskih volitev, ki bodo 26. maja 2019.

V Murski Soboti sta Aleš Novak in Jernej Celec, na drugem od šestih zabavnih evropskih debat s stand up komiki Skečoholiki in prijatelji, odgovarjala na takšna in podobna vprašanja. Pridružila se jima je Pomurka Manja Toplak, vodja Evropskega parlamenta v Sloveniji.

Zbrane je nagovoril tudi murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2019 ob 12:19 DF gost

      Kdo vse to placa? Seveda EU ni hec. Komandirajo nam povsod kaj lahko in cesa ne smemo. Se dobre banke moramo po njihovi komandi v dzabe prodati ...............

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2019 ob 14:40 kadilec gost

      Ven iz EU in NATO.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2019 ob 20:59 EU gost

        Lahko greš ven, če hočeš. Svet je velik. Pojdi v Avriko ali kam v Azijo. Tam se cedita med in mleko. Meni pa EU zelo paše, ker mi dobro gre.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.