https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Otvoritveni vikend ob Soboškem jezeru prestavljen, Expano odpira svoja vrata to soboto

Murska Sobota, 10.04.2019 ob 13:00  

Zaradi slabe vremenske napovedi so dogodek "Otvoritveni vikend ob Soboškem jezeru" prestavili na naslednji vikend, soboto, 20. in nedelja, 21. april. Regijski promocijski center Expano pa v soboto, 13. aprila, ob 10. uri odpira svoja vrata.

Številne aktivnosti, ki bi se morale zvrstiti ta konec tedna, so zaradi slabega vremena prestavljene na prihodnji vikend.

Regijski promocijski center Expano pa odpira svoja vrata že to soboto, 13. aprila, ob 10. uri.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2019 ob 22:26 pipi gost

      "Odpira svoja vrata". Hehehehe. In so prestavili na velikonočno soboto in veliko noč. Takrat imajo ljudje pač druga opravila in ne, da bi po nekem EXPANU hodili.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2019 ob 7:19 gost

      Končno ka mo prosti čas preživlali na avtocesti kak fajn

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.04.2019 ob 8:18 gost

      Ka jih nej sram! Tan do svetoga Mikloša postavlali v rondo, a vüzna nedo spoštüvali, rajši do razgrajanje ob avtocesti meli na cerkveni svetek!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.04.2019 ob 9:35 vejka gost

      Pa ne je problem otvoritev, sedaj se vidi, da blesavin glavačun gre samo za "denar", da na ta prokleti otvoritveni dan čim več kasirajo. Pa te Jevšek sploh ve, kaj je Velika noč. To so pač ljudje brez dostojanstva, pojem verskega praznovanja jim je malo mar, če je otvoritev, je otvoritev. Tudi če pride 5 ljudi. Kaj jih je strah, stroške nastopajočih naj poravnajo, kuharske brbončice si pa naj plačajo. Drvarnica bo itak "krasila" postajališče ob avtocesti, edino prehod bimorali narediti, da bi tovornjakarji imeli kam "na pražnjenje" konzerv.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.04.2019 ob 9:41 Feri gost

      Sd.. Vse jasno..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.04.2019 ob 12:54 sex gost

      Expno bo odprt z našim davkoplačevalskim denarjem in sedaj šok!!!!!!!!!! VSTOPNINA !!!!!!! KUPI VSTOPNICO Spoznaj Expano Pokukaj v izjemno stavbo Expana in preveri, kaj ponuja svojim obiskovalcem. Razstava Z odličnimi in drugačnimi tematskimi predstavitvami doživi Pomurje v malem. SI EN DE INFORMACIJE Vstopnice Vstopnice za ogled v interaktivnega doživljajskega parka Expano lahko kupite na spletnem mestu ali na blagajni v Expanu. Vstopnica vključuje ogled razstave v interaktivnem doživljajskem parku Expano. Odrasli 12,00 EUR Otroci do 6 let prost vstop Otroci 6-15 let 8,00 EUR Dijaki, študentje, upokojenci 10,00 EUR Družina (2 odrasla + 1 ali več otrok do 15 let) 28,00 EUR Barabe !!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.04.2019 ob 13:55 pišta gost

      Aha, že bi kasirali na vstopnicah. Če je neka stvar narejena z denrajem davkoplačevalcev in se odpira je pač tako, da se ne plačuje neke vstopnine. Če kdo kaj v zasebni lasti naredi je zadovoljen, če prvič pride čimveč ljudi ker gre za reklamo. In ponavadi je tudi kakšna zastonj pogostitev. Ne pa, da bi še neko vstopnino plačevali. Narobe svet!!!! Ehh, se vidi, da občinrji organizirajo. Me ne čudi. To drvarnico naj le imajo. Mene ne bo nikoli tja. Raje nesem svoj denar k zasebnikom, kjer sem toplo sprejet.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.04.2019 ob 8:19 ydx7 gost

      Res je žalostno, da se uradna otvoritev seli na veliko soboto in veliko noč. Nobenega spoštovanja do tradicije in vrednot!! Žal ljudje izgubljajo kompas. Imamo pa možnost, da ta kompas na vsaka 4 leta popravimo. Če, seveda želimo. To je pa že drugo vprašanje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.04.2019 ob 8:44 Joužek gost

      Kelko de koštalo, če mo se po Bakovskoj pelo pa pogledno Expano?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.04.2019 ob 9:09 Malanoč gost

      Komentatorji! Vsi vemo, da tudi cesta, ki pelje od Murske Sobote do Ljubljane in jo imenujemo avtocesta, dejansko ni prava. Sedaj se pa tukaj duvate in repenčite, samo da bi diskreditirali Expano, in navadno obvoznico poimenujete avtocesta. Žalostno, žalostno ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.