https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Malčki so pokazali svoje košarkarske spretnosti

Ljutomer, 16.4.2019  

To soboto je v Ljutomerski dvorani ŠIC potekalo drugo letošnje tekmovanje v košarkarskih spretnostih za učence prve triade osnovnih šol.


Dogodek je potekal v organizaciji Košarkarske šole Ljutomer, na njem pa so sodelovali učenci prve triade osnovnih šol Gornja Radgona, Mala Nedelja, Radenci, Križevci pri Ljutomeru, Ormož, Črenšovci in Cezanjevci, ki tedensko obiskujejo interesno dejavnost košarka.

Na dogodku se je tokrat zbralo 41 otrok, ki so pod vodstvom trenerjev Košarkarskega kluba Ljutomer tekmovali v sedmih različnih igrah, ki so vsebovale osnovne košarkarske spretnosti – vodenje žoge, podajanje in metanje na koš. Mlade košarkarje in košarkarice sta spodbujali, ter jim nagajali maskoti Kasač Tinko in Lipko.

Vsi nadobudni košarkarji so po koncu tekmovanje za nagrado prejeli majico »Lotmerk« ter malico. Hkrati je tokrat potekala tudi akcija za promocijo ženske košarke, ki jo izvajata FIBA in Košarkarska zveza Slovenije. Vse deklice so tako prejele še majico KZS-ja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.