https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

NŠ Mura v partnersko sodelovanje z ND Beltinci

11.6.2019  

Sporazum med NŠ Mura in ND Beltinci se nanaša na strokovno in kadrovsko sodelovanju v prihodnjih dveh letih in predvideva izmenjavo igralcev med kluboma. 

 

"Sodelovanje in sinergija sta gibali razvoja in napredka na številnih področjih, nogomet ni izjema. Prav to sta glavna temelja partnerskega sodelovanja, ki sta ga sklenila DNŠ MURA in ND BELTINCI.

Sporazum se nanaša na strokovno in kadrovsko sodelovanju v prihodnjih dveh letih in predvideva izmenjavo igralcev med kluboma. Igralci, starejši od 14 let bodo imeli možnost napredovati v zanje najbolj primernem nogometnem okolju, o čemer se bosta usklajevali strokovni vodstvi obeh partnerjev. Predstavniki obeh klubov so se strinjali, da gre za pomemben nadaljnji korak pri razvoju prekmurskega nogometa.

Prvi korak povezovanja prekmurskih oziroma pomurskih nogometnih klubov je pričetek graditve prekmurske nogometne izobraževalne piramide, kar kaže na odgovornost do razvoja prekmurskega nogometa vodilnih v obeh klubih. Novo sodelovanje bo tudi temelj za nadaljnji rezultatski napredek obeh klubov, motivacijsko okolje za napredek igralcev v mednarodno nogometno okolje in povečevanje konkurenčnosti DNŠ Mura v tekmovanju za vrh slovenskega nogometa.

Sodelovanje in sinergija sta gibali razvoja in napredka na številnih področjih, nogomet ni izjema. Prav to sta glavna temelja partnerskega sodelovanja, ki sta ga sklenila DNŠ MURA in ND BELTINCI.

Sporazum se nanaša na strokovno in kadrovsko sodelovanju v prihodnjih dveh letih in predvideva izmenjavo igralcev med kluboma. Igralci, starejši od 14 let bodo imeli možnost napredovati v zanje najbolj primernem nogometnem okolju, o čemer se bosta usklajevali strokovni vodstvi obeh partnerjev. Predstavniki obeh klubov so se strinjali, da gre za pomemben nadaljnji korak pri razvoju prekmurskega nogometa.

Prvi korak povezovanja prekmurskih oziroma pomurskih nogometnih klubov je pričetek graditve prekmurske nogometne izobraževalne piramide, kar kaže na odgovornost do razvoja prekmurskega nogometa vodilnih v obeh klubih. Novo sodelovanje bo tudi temelj za nadaljnji rezultatski napredek obeh klubov, motivacijsko okolje za napredek igralcev v mednarodno nogometno okolje in povečevanje konkurenčnosti DNŠ Mura v tekmovanju za vrh slovenskega nogometa," so zapisali na spletni strani NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2019 ob 12:29 Torcida gost

      Lepo. Čestitke obema kluboma.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2019 ob 12:34 gost

      Z pobalini Boltinci vo padnejo ali pa do greli klop pri Gabori že njemi več služba kak če pobi igrajo.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2019 ob 12:59 gost

      Kak se iceki date napizdit od murašov? Pa dobro, Maribor nuca podružnico, to razumem, ampak mura, ki je že sama podružnica zdaj najebavle naivne, ali pa bo v Beltincij spet nekdo nagrajen..provizija itd. Beltinčarje..nagnat vaše vodstvo in pričeti znova, brez kakršnikoli posredovanj in vmešavanj raznih podružničarjev.

      19 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2019 ob 13:19 Nej se hecati gost

        vej pa Beltinci nemajo igralcof. Sestavljajo ekipo iz lokalnih dečkov (za pozdraviti) in ge do vzeli igralce? S Polane, Turnišča, Gančan, Veržeja? Murini mladinci majo stik z najboljšimi mladimi igralci v Sloveniji in normalno ka vsi nedo mogli špilati v Muri. Drujga liga je definitivno boljše kak tretja ali pa četrta liga, ge bi mogouce nekateri na konci koncali. Super je tudi tou ka so se mladinci pa kadeti Beltinec uvrstili v 2. SKL/2. SML. Več naših domačih igralcof de špilalo na višjon nivoji, večjo korist do na konci meli tudi tretjeligaši, četrtoligaši. Ker vsi tej igralci do se nekoč vrnili na svoje domove v svoje domače lokalne klube in prenašali znanje naprej ter dvigovali kvaliteto teh "vaških" klubov.

        30 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2019 ob 14:11 gost gost

        @nej se hecati, dobro si napisal, končno en keri malo naprej premišlavle. Klubi morejo med seuf sodelovati, če se šče nekše napredek. Za izhodne letnike mladincov je itak boljše da igra v 2.ligi kot v 3.ligi oz.pomurski, saj bo bolj napredoval, tak da palec gor za to potezo.

        14 10 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2019 ob 13:15 Žuti gost

      ZIKO,ni več trener Boltinec,neuradno,(zdravstveni problemi,)???,vseeno ZIKO,en veliki HVALA,pripeljal si nas čez kvalifikacije,v drugo ligo,ostal z ekipo Boltinec v drugi ligi,hvala ti,čim hitrejše okrevanje.

      26 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2019 ob 14:26 Sodelovanje gost

      Podpiram sodelovanje Mure z okoliškimi klubi,vsi klubi so imeli korist od Murinih igralcev,NEVARNOST pa je ta v tem sodelovanju,(RAKIČAN,ČARDA,BAKOVCI) vsi so tesno sodelovali z Muro in kje so sedaj ti klubi,na robu preživetja.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2019 ob 14:28 bravo gost

      E super,lepo tau.Tak bi moglo več klubov sodelovati,lepa gesta lepo tau bravo Mura

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2019 ob 14:48 DF gost

      Mura podruznica Maribora. Zdaj bi pa ta podruznica rada imela svojo podruznico v Beltincih. Moras pa res zelo mahnjeni biti, da tega ne opazis.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.06.2019 ob 16:00 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tejj stranii. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.06.2019 ob 16:06 icnedar gost

      Vsekakor naj bo Mura prva ekipa Prekmurja ali Pomurja meni je vseeno kak imenujemo to regijo. Če bomo preveč oskogledni ne bomo imeli nič od tega. Vsekakor podpiram da je center Mura in bo tudi pozneje skozi ves ta čas več najboljših igralcev iz te regije igralo doma. Kar pa je sigurno bolj zanimivo in tudi najceneje.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.06.2019 ob 17:16 pravi gost

      Zdaj neven ali se delate nore ali pa dejansko ne štekate osnove piramidnoga sistema v fuzbali. Pa to obstaja seposedi in more obstajati, ker drugače bi že recimo Maroša končo najviše v drujgoj ligi, či nebi bilo Mure, kera bi ga iz Beltinec potegnola nazaj v MS. Mura MORE najbokše igralce iz celoga Pomurja potegnoti v nogometno šolo, delati najprlej na kvantiteti in te iz kvantitete napraviti kvaliteto oz napraviti selekcijo najbokših od najbokših in te mogoče potegnoti 1 ali 2 mladinca med člane vsaj sako drujgo leto. Ostali, keri pa nejso napravili takoj toga preskoka, pa poslati na nabiranje izkušenj v močni drujgi ligi in či do se tan izkazali, nazaj v Muro, ge njin Mura da odskočno desko za tujino. In to je samo dobro za Prekmurski in tudi celoten slovenski fuzbal.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2019 ob 17:34 DF gost

        Ti sploh pojma nemas kaj je nogomet in kaj se v nogometu dela. DELA SE PA VSE ZA DENAR. Vec bo naivnih ljudi, ki bodo drli gledat veske fuzbalere, bolj bodo posamezniki bogateli.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2019 ob 18:24 Trener gost

        " Močni 2 ligi " tam 6 ekip izstopa ostalo pa povprečje med njimi tudi Beltinci, enako kakor v 3 ligi prvih 5 je izstopalo ostali pa mantraši. Edini tehničar Trstenjak nam je odišel ostali so pa nič bolši od nekaterih , ki igrajo v 3 ligi. Dejansko jih je večina tudi igrala v 3 ligi to je pač stvarnost.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2019 ob 18:36 pravi gost

        Vijdin ka resno nevejte premišlavati dale od svojoga nosa. Ja, drujga liga je izredno močna, če pomisliš ka do se tan kalili murini 18,19 letniki proti članon. Či si kdaj koli trenero fuzbal in šou skos tej prehod te boš znal, drugače pa ti vrvlen ka nemaš pojma kakšen prehod je to. In to je privilegij, ka do lejko tej mladinci, keri so do 18 leta špilali mladinsko ligo takoj dobili priliko v članskoj ligi. Ka do lejko špilali proti Gorici, Kopri, Dravogradi, Dravi, Radomljan, Dobu, Krki in tak dale, to so vse kar močne ekipe. Tak ka ti bi rajši, ka niti ne probajo špilati drujge lige in niti ne probajo napraviti kariere, rajši naj špilajo našo tretjo ligo pa delajo v proizvodnji. Tipična prekmurska neambicioznost.

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.06.2019 ob 17:33 icnedar gost

      Gost jaz že štekam. Pa saj je to tudi nenazadnje namen, da s prodajo igralcev tudi nekaj zaslužiš in tako šola živi dalje . Predvsem, pa je treba z pogodbami z igralci zaščititi interes kluba, da bo pri prodaji igralca zaslužil tisti, ki ga je vzgojil, ne pa kvazi manegerji.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      11.06.2019 ob 19:44 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tejj stranii. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      11.06.2019 ob 22:15 MURBEL gost

      MURBEL,ime kluba v Beltincih,Župan Marko,nikoli ni bilo sodelovanja med Beltinci in nikoli nebo dobro sodelovati z Muro,ker nas bodo napizdili,kot vse klube okoli,ti pa samo imej sestanke na občini z Murinimi funkcionarji,in se njim porini v ta zadnjo.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      12.06.2019 ob 11:11 gost

      Bodo tudi pomagali pri financah, ker mislim , da bo tu največji vprašaj glede sodelovanja v 2 ligi, ker lahko se zgodi da bo ples še samo eno leto.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      12.06.2019 ob 13:21 Navijac gost

      Sam sebi sem probal dopovedat , da naj ne pisem in evo.... Prvo kot prvo , bi cestital Beltincem za obstanek v ligi ( in to 3 kola do konca lrvenstva !!!!!! ) , igrali ste pretezno z fanti iz domace regije , iz zanesljivih virov vem , z dalec najmanjsim proracunom . Kar je najpomembnejse , igralcem ste obljubljeno izpolnili in vem tudi to , da je klub brez dolga . Uspelo se Vam je s KADETI in MLADINCI uvrstiti v II.SNL -cestitke in danes se tekma U15 , za I.SNL.Nazadnje , pa fantasticna novica , sodelovanje z ND MURA . Pameten clovek bo razumel , kaj to sodelovanje pomeni , za one "druge", je pa po njihovem to katastrofa !!! Ali bi kdo to pricakoval , glede na to , da je preds.nesposoben , staro vodstvo , Gabor slab , pa da ne nastevam . Pozivam vse kriticare , da pridejo na SKUPSCINO KLUBA , katera bo tudi izbrala novo vodstvo ( vem , da odstopa preds. , Breznik in se kdo !!!!! ) in zdaj bote meli sanso , da se vkljucite v delo kluba . V prvi vrsti vidim tu velkoga kriticara BRATONČAR in BÒLTINCAR , veckrat komentatora na tem forumi. Se enkrat pa cestitke , za rezultate katere ste dosegnoli Upravi , vsem trenerjem in seveda igralcem . Kriticari , cakam Vas z placano clanarino , na Skupscini kluba , dne 20.6.2019 , v gost. Duh -Beltinci

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      12.06.2019 ob 13:45 Bratončar gost

      Župan in Apatič raspada se vama klub,in vajino sodelovanje,povezanih,Bok ma dugi bič.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      12.06.2019 ob 14:01 Boltinski gost

      Boltinci so brez pomoči,Mure, prišli in ostali v drugi ligi,sedaj pa se je pojavila Mura,lepo je nasamarit ljudi v Boltincaj,za sodelovanje,čista resnica pa je Murina deca negrejo v prvo ekipo Mure,ker so preslabi,že tri leta in nekje morajo igrati,da se starši dece pomirijo,nikoli več se nebodo vrnili v Muro.če bi bili tako dobri bi ostali v Muri,pranje umazanega perila.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.06.2019 ob 14:35 gost gost

        pa tij znaš ka tou tudi pomeni manjši strošek za Beltince, saj ne bodo imeli stroška s temi igralci. Prav je ka klubi začnejo sodelovati, le tak de možen napredek klubov. Kak mladinci - izhodni letniki , pa je najbole važno da igra, zdaj poslati ga v pomursko ligo je škoda, gučin za perspektivne, 3.liga še kama ta, druga liga je pa prava za napredovanje. Logično ka vsaki nede igral 1.ligo, težko cilou ka bi vsako leto dobili igralca za 1.ligo, fajn bi pa bilo če bi ga. Nej biti črnogledi.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      12.06.2019 ob 15:04 pipi gost

      Eni ste resan smotani tu gor ne pomnite in ne razumite nika.To ka so napravili Mura pa Beltinci, takšno sodelovanje bi mogli meti vsi klubi v 1,2 pa tudi 3 ligi.To je za vse skupaj dobro, ker znamo ka vsi mladi igralci nedo nikdar prišli v člansko ekipo zato je trbej to bokše folserati, ostale pa razporediti v nižje lige, da bodo igrali.Njin je cilj ka dale špilajo in se izpopolnjujejo, bokše ka špila v 2 ali 3 ligi, kak bi pa na klopi sedi in nebi dobo celo leto prilike da bi špilo.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.06.2019 ob 21:42 niko i ništa gost

        Smotani si ti ka ne vijdiš pred svojin nosom...Ges se fejst razmin v fusbal. Ajde odgovori pametnjakovič. Kelko je meni znano se je Veržej probal dogovoriti z Muro-rezultat-nika. Zakoj? Vsak klub gleda svoj interes pa lejko glumite etti na forumi pa v gostilnaj keko ščete. Ka do Beltinci? Vej pa nemajo igralcov za u15, kadet in mladince. Mura nema rezervnoga igrišča in to je to...pa lejko nakladate kelko ščete. Dejstvo - prva ekipa Mure de trenejrala na glavnon igrišči v Beltincaj...Če se motin ...mo vidli

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      12.06.2019 ob 15:16 pipi gost

      Pozabo san napisati Boltinski ne laži če ne veš.Kelko so vam dali igralcev, osto je samo Lukač.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      12.06.2019 ob 16:14 Zaho gost

      Zahovič diktira Muri.in sedaj bi Mura diktirala Boltincom.kam to pelje.gdo vodi politiko v Boltincaj

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      12.06.2019 ob 16:34 DF gost

      POVEZANI.so se povezali.pazite se. da se ne raspočite od povezanosti

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      12.06.2019 ob 16:37 gost

      Saj tega ti kmeti ne morejo razumeti. Res je, zato pa so iceki.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      12.06.2019 ob 21:49 NAVIJAC gost

      Se enkrat cestitke . Zdaj se, U 15 I.SNL !!!! Bravo trenerji , igralci in se enkrat bravo uprava kluba z g. Vöröšem na celu !!!! Se en dokaz , da ste dobro vodili klub , zastavili cilje , katere verjamem , ste z rezultati Kadetov ,Madincev in danes se selekcije U15 , krepko presegli . Kriticari , izvolite , imate vse poriktano , zdaj prevzemite . Tu ste misljeni eni tudi , kateri sedite s posamezniki iz UO skupaj po lokalih , ko jih pa ni zraven , pa mlatite po klubu in kak bi trbelo to tak in to ,ovak . Zal mi je , da se bo UO razsel , me pa fejst skrbi , obenem pa zanima , kdo od teh ka majo tak duge jezike , si bo upal zasesti kako mesto v klubu in to naprej voditi . Se enkrat , BRAVO VSEM in hvala za cas , ki ste ga v teh 6-7 letih , dali za ŽUTE !!!!!

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      12.06.2019 ob 22:32 Župan gost

      BELTINCI,Prva liga U-15,Kadeti + Mladinci druga liga,Člani super obstanek,brez Mure,se pa strinjam za normalno sodelovanje,ampak v Muri ne razmišljajo normalno,ampak kako bi bilo njim boljše,rabijo stadion in igrišča kjer bodo igrali in trenirali,rabijo klub kam bodo pošiljali svojo deco,kerim so obljubljali prvo ligo,sedaj pa v Beltince,konec z klubom.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      13.06.2019 ob 15:24 gost

      Župan Marko in novi šef kluba Tadej Apatič - ali se dobro zavedata v kako velike čevlje stopata glede ND Beltinci?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      13.06.2019 ob 18:18 gost

      Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tejj strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      13.06.2019 ob 22:45 Boltinčar gost

      v Boltincah zapihal novi veter,z novim športnim direktorjem Apatičem,z pomočjo Mure,se bodo Boltinci borili okoli 7-10 mesta,mladi prihajajo,vsekakor z dosti elana,in delavnosti,in nadarjenosti.

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      13.06.2019 ob 23:04 gost

      Ha, ha ha! Upam, da jih vse zgoraj našteto ne bo prehitro "minilo" in da bodo imeli oziroma imajo malo več znanja o nogometu, kot ti o slovnici.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      14.06.2019 ob 7:08 Eka gost

      Mura pa Boltinci mata skupni medijski center v citi kafeju v Soboti. Šef je filofski ijček alias šker pod strehof. Delovni čas od 10.00 do 13.00. Te pojđe malo senjajo o sexi. Tan tudi lejko dobijte prašek ka ti of organ napne za 2 vori. Ne zamudite svežih informacij. Za mikrofonon preverjeni nikdašnji miličar. Ziko pa informacija sa strane. Vableni med nas.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      14.06.2019 ob 16:13 Udbaš gost

      Tej pa more biti bolan.da hodi za ljudmi in piše kje se gdo nahaja.zares bolano.mogoče je pa peder.verjetno dela za udbo.in kvari promet v sitiyu.7

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      14.06.2019 ob 20:09 gost

      Tisto je beltinski psihopat, misli oziroma prepričan je, da ima vedno in povsod vse prav.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      17.06.2019 ob 8:08 gost

      Beltinci ne pozabite da je tudi Olimpija< dala Brežicam 7 mladičev in bi skoraj izpadli prav z vašo pomočjo niso. Ste zdaj vi na vrsti ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      18.07.2019 ob 15:08 MBN gost

      Bil na tekmi Mura Beltinci. Povedal bom samo, zapomnite si priimke Sočič, Morec, Zorman. Vejo igrati nogomet. Sem navijač Nafte in take igralce bi imeli v Lendavi. V drugem kolu neka zmaga Nafta, držim pa pesti za zgoraj omenjene igralce

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.