https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Pomurski nogometaš se poslavlja od aktivnega igranja nogometa

20.6.2019  

V soboto se bo v Veliki Polani, po 25 letih kariere, od aktivnega igranja nogometa poslovil Matjaž Vugrinec. Dogodek so podprli tudi nekateri prvoligaški igralci, tako da bodo podelili tudi nekaj dresov s podpisi igralcev.

V soboto bo v Veliki Polani vse v znamenju številk 1+5. "S številko 1 sem začel kot vratar pri Polani, kariero pa končujem s številko 5, kot igralec," doda Matjaž. V svoji karieri je igral v dresu Polane, Turnišča, Mure, Veržeja, Črenšovec, Hotize, Bogojine, Rakičana in Renkovec, bil pa je tudi član malonogometnega kluba Trnje.

Kot je sam povedal, mu je v karieri ostalo v spominu veliko stvari, med drugim se še posebej rad spominja, da je bil kot član Mure mladinski državni prvak in pokalni podprvak.

Na dogodku, ki ga bo povezoval Primož Dani, bodo podelili tudi nekaj dresov, med drugim: dres Matka Obradovića s podpisi celotne ekipe Mure, dres Dareta Vršiča z njegovim podpisom, dres Mitje Lotriča s podpisi igralcev Celja, dres Gabra Dobrovoljca s podpisi igralcev Domžal, pričakuje pa še nekaj dresov, ki naj bodo zaenkrat še skrivnost.

Nastopale bodo ekipe Polane, ex Mura (igralci s katerimi je igral pri Muri) ter ekipa Vugi all stars (igralci, s katerimi je igral v drugih klubih). Tekme se bodo začele ob 19:00, ekipe pa bodo igrale vsaka proti vsaki po sistemu 2x25 minut. Izkupiček celotnega dogodka bo namenjen razvoju nogometa v Veliki Polani.

    Fotogalerija