https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sirk prestopil v poljski Zaglebie Lubin

28.6.2019  

Mura je s poljskim klubom Zaglebie Lubin sklenila dogovor o prestopu Roka Sirka.

Rok Sirk je uspešno opravil zdravniški pregled in podpisal triletno pogodbo s poljskim prvoligašem Zaglebie Lubin. Kluba sta uskladila pogoje in prav tako podpisala pogodbo o prestopu 25-letnega napadalca iz Mure v Lubin.

Foto: Facebook stran Nogometna šola Mura

"Prestop Roka v Lubin je dokaz dobrega dela Mure in dokaz, da klub zna razvijati nogometaše. Naša obveza je, da ob ustrezni odškodnini igralcem omogočimo naslednji korak v njihovih karierah. S prodajo nogometašev zagotavljamo poslovno stabilnost kluba in osnovo za nadaljnji razvoj ter rast v prihodnje. Roku se zahvaljujemo za vse izjemno pomembne zadetke, s katerimi je prispeval, da se je Mura vrnila med najboljše slovenske klube. Z veseljem se bomo spominjali vseh njegovih trenutkov na Fazaneriji, kjer mu bodo vrata vedno odprta," je ob prvi prodaji nogometaša Nogometne šole Mura povedal predsednik Robert Kuzmič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2019 ob 13:21 legende gost

      Polno uspeha na tvoji nogometni poti

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2019 ob 13:53 Feri gost

      Kelko je bila kupnina?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2019 ob 14:09 FUZBALER gost

      To je sramotno nizka cena za takega talenta, vidi se da se je prodajalo ker se je moralo ker je potrebno vrniti izposojeni denar. Z malo znanja in komercialne spretnosti bi se za njega dalo iztržiti 400.000 € , na žalost Murini funkcionarji nimajo nobenih izkušenj še manj znanja kar se tega biznisa tiče, lastna hvala pa jim tu nič ne koristi. Denar Muri primanjkuje zato se je delalo na vrat na nos samo da se nekaj dobi, ampak vsaka šola nekaj stane. Mi starejši ki spremljamo Muro že več desetletij se dobro spomnimo takih neodgovornih potez vsaj 3 x v zgodovini kluba in končalo se je z stečajem kluba, dolgovi pa so zmeraj ostali.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2019 ob 14:24 gost gost

        težko da bi dobili več. No v primeru da bi odigral še kvalifikacije za evropo in dosegel kak zadetek bi lahko govorili o tvoji cifri. Mislim da je kar realna cena trenutno 250 tisoč. Verjetno pa je tudi on mel željo za močnejšo ligo , ter napredkom, tako tudi v finančnem smislu. Morejo pripelati na njegovo mesto enoga napadalca oz.če što zna ka je z Žižekom? Obvezno pa se jee potrebno okrepiti v obrambi, ampak ne na vrat na nos.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2019 ob 15:07 gost

      Ene ste nej realne. Nemre mura, kere je 5 let nej bilo v 1 lige, odavate igralce za miljin evrov. To je cista solidna cifra in pomene ka se mure obetajo zelo lepe case. Kaksa okrepitev se bo, ze zaj pa je ekipa vec kak solidna.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2019 ob 15:59 varašanec gost

      Pa Kuzmič, gospod ali preserator, pa nisi "valjda" ti vzgojil nogometaša??????Podturil ti ga je ZAHO, (drmator maribor9, in NK Maribor tudi od njega nekaj skasira, kot prvi klub talenta. Kje živite novinarji in bedniki vodstvenih položajev v klubih????. ZAKONI PRESTOPOV IN IZVOR TALENTOV SO V UEFI ZNANI - DOLOČENI, tu ni, da ga je Mura prodala, PRODAL GA JE MAROBOR, KER ON "ŠEFTA" Z ZAHOM NA ČELU. JEBEMTI, ste budale!!!!!

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2019 ob 20:43 SABOTIN FRANCEK gost

        varašanec imaš čisto prav, Kuzmič pojma nema kak se dela biznis v nogometu naj lepo ven pove kelko pejnez de Mura dobila od te prodaje ne da skupaj z novinarji zavaja javnost. V bistvu mu je prestop zrihtal Zahovič, Mura je za to izvedela ko je bilo že vse dogovorjeno zdaj se pa tu nekaj ved duvajo budale na čelu z Kuzmičem, ki misli, da smo vsi taki idioti da nimamo pravih informacij.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2019 ob 8:52 Gost gost

        Ge tij zives, zgleda ka na neksen svojen planeti. Te mislis ka ma zahovic celo slovensko ligo prejk, ve pa zbudi se clovik pa ne delaj norca sam s sebe. Sirk je prisel brezplacno v Muro iz MB ekipe B, ker tan nejso vidili potenciala, malo preveri prle kak kak kaj napises. Ja glede odskodnine pa njegov maticni klub.... Malecnik, nekaj dobi od toga prestopa, ce se ne motim, nekse procent.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2019 ob 9:35 gost

        Varašanec, maš prav, ali tem soboškim lelekom to zabadav tolmačiš, oni dalje od Veščice in Černelavec še niso bli..jebi ga..leleki.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.06.2019 ob 16:05 goričanec gost

      Pozovite Zahoviča pa se mu zahvalite, ka nam je dal pol ekipe ki jo zdaj lahko začnemo prodajati.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2019 ob 16:21 Hmmmmm gost

        Ja, svaka čast in velka zahvala Maribori ka nan je ob razpustitvi njihove druge ekipe dal svoje odpadke, šteri nebi niti blizu prišli prvi ekipi in bi Maribor v vsakon primeri zapustili zašenki... Rejsan redna dobričina je tej Zlatko....

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.06.2019 ob 16:34 Gringos gost

      Zaj si Marosa odejno,,,,gotovi smo z Maroso

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.06.2019 ob 16:57 Xxl gost

      Marosa je zabijau za evropo

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.06.2019 ob 17:39 Kapelčan gost

      Mura nema pejnez. Žalostno a resnično. Zato prodaja vse kar se prodati da.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.06.2019 ob 17:49 Risto Kubura gost

      Za Goričko ligo bo in to tudi večino publike zadovolji.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.06.2019 ob 19:26 Putin gost

      Putin že zna ka dela

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.06.2019 ob 19:42 gost

      mura nema za burek, majke mi.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.06.2019 ob 20:39 Niko i ništa gost

      Rekel bom solidna prodaja,ampak nekaj drugega bom rekel,kaj pa okrepitve?ne rabita se več kot 2 igralca,napadalec in obrambni,ker z marošo samo biti celo prvenstvo nejde,prijdejo poškodbe pa nega napadalca,obramba pa škrijple itak,ne ven ka se ćaka..ta bumbar je nej vrejden počenoga groša,karamarko isto,što v p.m.vozi te croate v soboto,ka so nej nika vrejdni

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.06.2019 ob 14:36 LFL gost

      Varašanec in Sabotin najboljše da vidva PAMETNJAKOVIČA združita moči in začneta kasirati in to DOBRO KASIRATI za IGRALCE. Jebal vas ZAHO vse po spisku zdaj pa je kupil PLANTAVEGA VANCAŠA. Ne trdim da ni dobro delal za MB , zdaj pa ga tudi KIKSA.Me pa zanima koliko bi vi ;ZNALCI; skasirali za določene igralce, ki imajo ;klvzulo; Sem pa mnenja da bi se za SIRKA lahko dobilo nekaj ;VEČ; Nihče se pa prav preveč ne sili z EURI.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.06.2019 ob 14:53 MURA - BUM gost

      Mura je prišla v Evropo in kak je to izgleda vodstvi kluba ni bila želja ampak se je pač zgodilo, slučajno in koliko je tu neresnosti kluba kaže prodaja najboljšega igralca, tako da dragi goreči privrženci kluba vodstvo vas tak počasi nateguje. Sicer pa vsak malo pameten bi moral vedeti do kje je doseg Mure in to Evropa na žalost ni. Škoda je toga denarja, ki ga morajo zdaj vložiti, da bodo odigrali eno predkolo dale pa tak nej. Sicer pa se lahko tako obnašaš ko gre za občinski denar, ampak mnogi ne razumete, da je po zakonodaji občina last vseh občanov, tako da zapravljajo vaše pejneze dragi občani M. Sobote.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.06.2019 ob 17:27 LFL gost

      Za tebe je bil SiRK najboljši igralec ,zame pa LORBEK pa ga jebi zdaj .Vsak ima svoje mišljenje.Igralci prihajajo in odhajajo ,dobri manj dobri in itd itd.Po ttvoje je škoda zdaj zapravljati eure po Evropi,ko so pa dobili 240000za uvrstitev v EU pa ni bilo škoda. malo si podstrešje zramaj. Upam da so tebe NATEGNILI že vsi PRIVRŽENCI MURE.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2019 ob 22:59 Stari gost

        Ne pozabite,da je Rokov matični klub-Dravograd,brez odškodnine je šel v Maribor in potem v Muro-kot prosti igralec.Mura je naredila posel,ne pa zaho.In hvala da je bilo tako.Samo Mura ima zasluge.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.