https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

KK Radenska Creativ Sobota organizirala 28. poletno košarkarsko šolo

2.7.2019  

Letos že 28. izvedba košarkarske šole za dekleta in fante rojene 2004 in mlajše je od 25. junija do 29. junija zabavala nekaj več kot 50 otrok, ki so pod vodstvom Petra Juteršnika  in trenerjev in animatorjev spoznavali svet košarka hkrati pa aktivno preživljali začetek počitnic.


KK Radenska Creativ Sobota se lahko pohvali z najdaljšo izvedbo košarkarske šole v Sloveniji. To leto je ekipa soboškega kluba organizirala že 28. izvedbo.

Vseh pet dni so fantje in punce aktivno preživljali dopoldneve v dvorani in na zunanjih igrisčih  Osnovne šole I Murska Sobota, kjer so pod budnim očesom soboških trenerjev otroci učili nove vrline in poteze. Po pojedenem odličnem kosilu, ki so ga skuhale kuharice šole so se otroci odpravili na soboško kopališče in tam aktivno preživeli popoldan.

Tudi "tunkanja" trenerjev ni manjkalo. Zadnji dan pa je pripadel bojem za medalje in dokazovanje staršem kaj vse so se naučili.

Po končani borbi pa je seveda sledila podelitev priznanj in zahval za udeležbo, kjer je družbo delal tudi slovenski reprezentant v hokeju Gašper Krošelj. Ob zaključnem pikniku so se vsi strinjali, da se vidijo naslednje leto na 29. izvedbi košarkarske šole KK Radenska Creativ Sobota.

Foto: KK Radenska Creativ Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.