https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zadnji dan Jenamena festa poskrbel za ljubitelje športa, glasbe in dobre hrane

Črenšovci, 25.08.2019 ob 11:30  

V soboto, 25. avgusta, je v športnem parku Črenšovci potekal tretji dan Jenamena festa. Zadnji dan letošnjega festivala je tudi letos ponudil zabavo ob športu, glasbi in dobri hrani.

V dopoldanskih urah so potekali nogometni turnir, Jenamena ribičija ter rejli kolesarjev starodobnikov.

Popoldne pa se je začelo tradicionalno Jenamena senje Inda, gnjes, kjer so na stojnicah potekale predstavile stare obrti in rokodelstva. Ob senju so si obiskovalci lahko ogledali tudi športno dogajanje - Jenamena rokomet, Jenamena olimpijado in Jenamena balinanje.

Tudi letos se je na Jenamena fest vrnil Kulinarični kaut, kjer so razna društva pripravila jedi, kot so ajdova kaša, bograč, ribe in pajani kruj. Zvečer pa so za lačne znova pripravili Jenamena kaula, kjer so ponudili »stare« jedi.

Poskrbljeno je bilo tudi za najmlajše, ki so se čez dan lahko zabavali na napihljivih igralih, zvečer pa so se zabavali ob gledališki predstavi Miškinega gledališča.

Tudi zadnji dan pa se je zaključil z jenamena veselico. Za zabavo so poskrbeli Poskočni muzikanti in Alfi Nipič.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2019 ob 13:04 jenamena gost

      Kako je bilo včeraj fantastično,zvečer dobra muzika,fešta,polno mladine ,100% boljše kot na nekši smrdeči ribji čorbi

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2019 ob 13:52 gost

      Pa smetij je tudi polno ostalo.Nevem ka je z narodom narobe,ka se telko ne skalkulirajo,da bi z smetmi stopili,k smetnjaku in tja odvrgli smeti,kamor sodijo.Danes to ven vidi,kot divje odlagališče in ne kot neko prizorišče kjer je bila zabava.Zdaj se lepo vidi,kaj se v šoli učijo,vsega polno ali z vidika varovanja okolja in narave,pa čisto nič.In to kar se lahko vidi danes v Črenšovcih ne spominja ravno na nek kulturen in visoko izobražen narod.Ja še vedno sodimo med KANIBALE.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2019 ob 18:17 Gost1 gost

      Muzika za govedare..

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.08.2019 ob 19:36 gost

      Vse vredu ,samo nevem zakaj te prepijte (starodobnike--bicikliste) vlačite k takšni prireditvi!? Škoda ,samo ogled kvarijo !!!

      0 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2019 ob 21:53 jenamena gost

      Upam ,da bo naslednje leto zopet taka fajn žurka ,pohvale vsem

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.08.2019 ob 2:20 Bučko gost

      Dobra muzika, nej pa takšno sranje kaj na soboških dnevih. Takoj menjati Perhavčko, saj izbira muziko, pa še slab okus ima.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.