https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Massimo, Siddharta in Noctiferia poskrbeli za noro zabavo v dvorcu Rakičan

Rakičan, 27.10.2019 ob 6:00  

Dvorec Rakičan so včeraj že sedmo leto zapored znova zavzele čarovnice. Bogato tridnevno dogajanje se je začelo z norim glasbenim večerom, kjer so navdušili številni znani glasbeniki.

Številni obiskovalci so uživali ob nastopih hrvaškega pevca Massima, skupini Siddharta in Noctiferia, ki so na oder stopili v poznih večernih urah.

Najprej je ozračje razgrel Massimo, za tem pa je za vrhunec poskrbela legendarna rock skupina Siddharta, ki je navdušila s svojimi največjimi uspešnicami in tudi novejšimi hiti.

V poznih večernih urah pa so z nastopom Noctiferie na svoj račun prišli še ljubitelji metal glasbe.

Včerajšnje dogajanje se je sicer začelo s koncertom skupin Trifrtalenadesejt in Skok in Nipkeja.

Več utrinkov s sobotnega dogajanja najdete TUKAJ.

Pričetek ob 13. uri

Danes, 27. oktobra, se bo dogajanje v dvorcu začelo že ob 13. uri. Organizatorji so pripravili celodnevni pester program namenjen družinam, otrokom in vsem zabave željnim. Čaka vas ZIP-LINE čarovniški polet, bogat srednjeveški program, animacija za otroke, iluzionistično-čarodejski program, ognjeni šovi in še več. Pozno popoldne in zvečer pa bodo nastopili odlični glasbeni izvajalci: Gibonni z gostom Urbanom, Isaac Palma, Blue Planet, Poskočni muzikanti ter Ines Erbus. Podrobnješi potek dogajanja najdete TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija