https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Svetovno znani DJ Alle Farben navdušil nepregledno množico v Rakičanu

Rakičan, 31.10.2019 ob 3:00  

Na Plesu - noč čarovnic je obiskovalce včeraj zvečer navdušil svetovno znani DJ iz Nemčije – Alle Farben. V šotoru so za veliko zabavo poskrbeli O.S.D.S in pevec Luka Basi.


Berlinski DJ in producent Alle Farben, avtor klubskih in radijskih uspešnic, kot so Supergirl, She Moves, Bad Ideas, Please Tell Rosie in Little Hollywood, je včeraj prvič nastopil v Pomurju. Pred njim je na oder stopil slovenski raper Challe Salle.

Pozno v noč so zbrane ob grajskem odru zabavali Pero Lovšin in Španski borci.

V šotoru so za zabavo poskrbeli O.S.D.S in pevec Luka Basi, ob katerih je množica navdušeno zaplesala.

Prava paša za oči je nedvomno bil ognjeni šov s čudovitimi ognjenimi kreacijami. Utrinke najdete tukaj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.