https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Soboške odbojkarice klonile na domačem parketu

1.12.2019  

Žensko odbojkarsko prvenstvo 2. državne lige vzhod je minuli petek ponudilo s pravim odbojkarskim derbijem, kjer sta se v 9. krogu tekmovanja letos prvič srečali domača murskosoboška ekipa in ekipa Braslovč.

 

ŽOK Sobota  2:3  Braslovče

(17:25, 25:13, 22:25, 25:14, 11:15)

Sobočanke so v tekmo vstopile kot trenutno prvouvrščena ekipa na lestvici, Braslovčanke, ki so obenem tudi lanske prvakinje lige, pa kot drugouvrščene. Tekma je opravičila svoj sloves, saj so bili gledalci v dobrih dveh urah dvoboja deležni številnih napetih akcij in izjemne požrtvovalnosti na obeh straneh odbojkarske mreže. Ekipi sta bili tekom celotne tekme izjemno izenačeni, dvoboj pa je na koncu pripadel gostjam. Domača postava je šele v odločilnem 5. nizu priznala premoč nasprotnic ter tako z derbija odnesla eno osvojeno točko. Soboška ekipa kljub tesnemu porazu tako v skupnem seštevku vodi z eno točko prednosti in še vedno zaseda vrh lestvice 2. DOL vzhod.

Točke so za domačo ekipo dosegle: Ana Kolmanič (21), Katja Saje (20), Pia Puklavec (11), Eva Klement (8), Ajda Kuhar (7), Ana Babič (4), Pia Krajcar (2), Gaja Kuhar (2), Karolina Pavlič (1), Anja Kolmanič (1).

»V začetek tekme smo vstopili nekoliko manj odločno, kot bi si želeli. Po prvem nizu smo se zbrali ter zaigrali odlično v polju in v napadu. Tekmo smo nadaljevali v istem ritmu, a nam je na koncu tretji niz za las ušel iz rok. V četrtem smo imeli prevlado nad celotno igro in tako gladko povedli. Prikazali smo igro na zelo visokem nivoju in kljub tesnemu porazu z eno osvojeno točko ostajamo na vrhu lestvice. Veseli me dejstvo, da znamo kvalitetno nastopiti tudi na tako težkih tekmah, kjer praktično odloča vsaka točka. Prav gotovo smo tam, kjer si želimo biti, a vsak nov uspeh lahko preseže starega.«

 - Eva Klement, centralna blokerka ŽOK Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.