https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Radenčani s sedmo zaporedno zmago tik pod vrhom

Radenci, 3.12.2019  

Radenski odbojkarji so v 9. krogu 2. Državne odbojkarske lige v domači dvorani gostili ekipo Špan Brezovica. Po izgubljenem prvem nizu so se domači odbojkarji pobrali in se veselili že sedme zaporedne zmage, s čimer le za eno zmago zaostajajo za vodilno ekipo PRO Volleya.


Radenci 3:1 Špan Brezovica
(25:27, 25:18, 25:22, 25:21)

Točke za Radence: Horvat T. 26, Pelemiš 16, Krajcar 9, Banič 4, Ratkai 4, Ajlec T. 1, Bertalanič 1

Tekmo so bolje odprli gostje iz Brezovice, ki so večino niza vodili. Radenčani so jih do konca uspeli ujeti in tudi prehiteti, ter imeli zaključno žogo, ki pa je niso izkoristili. Gostje so prvi niz dobili 27:25. Domači so se nato pobrali in ter brez večjih težav izenačili na 1:1. Tudi v naslednjih dveh nizih so bili boljši nasprotnik in tekmo varno pripeljali do konca. Z novo zmago so Radenski odbojkarji trenutno na drugem mestu prvenstvene lestvice, kjer le za zmago zaostajajo za neporaženo ekipo PRO Volleya proti kateri bodo v domači dvorani igrali čez slaba dva tedna.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.