https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Soboške odbojkarice poskrbele za zanimiv zaključek leta

22.12.2019  

Soboške odbojkarice so v petek, 20. decembra, odigrale zadnjo tekmo v tekočem letu in poskrbele, da bo nadaljevanje prvenstva v 2. državni ligi vzhod zelo zanimivo.

 

ŽOK SOBOTA 2:3 TURBINA
(17:25, 25:19, 17:25, 25:19, 13:15)

Minuli petek je bil v dvorani OŠ II v Murski Soboti odigran še zadnji krog jesenskega dela prvenstva 2. državne odbojkarske lige vzhod. Sobočanke, ki so pred začetkom tekme zasedale sam vrh lestvice, so se tokrat pomerile z ekipo Turbine iz Selnice ob Dravi. Gledalci so bili priča številnim preobratom v igri in dolgim izmenjavam žog, ko do zadnjega ni bilo znano, kdo bo dvoboj obrnil sebi v prid. 

Soboška ekipa je bila od tretjega niza naprej primorana tekmo odigrati brez organizatorke igre, pri čemer so se dekleta v nepričakovanem položaju odlično znašla in tekme niso predala vse do zadnje točke. Tekmo so šele v zadnjem petem nizu na razliko dveh točk dobile nasprotnice, ki so z dvoboja odnesle dve osvojeni točki. Murskosoboške odbojkarice so si tako priborile eno točko napredovanja in napovedale zanimiv spomladanski del prvenstva, v katerem bo mogoče prav vse.

Točke so za domačo ekipo dosegle: Katja Saje (19), Ana Babič (13), Ana Kolmanič (12), Karolina Pavlič (10), Eva Klement (5), Kaja Marton (4), Pia Krajcar (3), Ajda Kuhar (1).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.