https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tjaša Tibaut odhaja v Italijo

12.1.2020  

Tjaša Tibaut, dosedanja članica ŽNK NONA Pomurje Beltinci, se bo prvič v svoji karieri preizkusila na tujem. S skupno 319 zadetki najboljša strelka slovenskega prvenstva se je pridružila italijanskemu Tavagnaccu, ki se bori za obstanek med prvoligaši in jesenskem delu sezone zaseda predzadnje mesto lestvice.

Nekdanja reprezentantka Slovenije je s Pomurkami osvojila sedem naslovov državnih prvakinj, zadnjega v minuli sezoni, ko se je po kratki epizodi v Ljubljani vrnila med rumeno-modre. »Pomurje je klub, ki bo vedno v mojem srcu. Glede na to, da sem se po koncu študija odločila, da bom še nekaj let posvetila nogometu, je bila selitev v tujino edina opcija za nadaljevanje kariere. Osvajanje lovorik v Sloveniji je postala rutina in zato je tudi motivacija na tem nivoju z leti padla,« ob slovesu od matične sredine sporoča izkušena napadalka.

Tibautova bo v Italiji povečala slovensko kolonijo, prestop v klub, ki domuje blizu Vidma, pa bo nova stopnička v bogati karieri tridesetletnice. »Selitev v tujino je nov izziv, ki mi bo dal novo želeno izkušnjo. V Italiji se želim privaditi na višji nivo igranja, odigrati čim več uspešnih tekem, izkoristiti vsako priložnost, ki se mi bo ponudila, ter ekipi pomagati do čim več zmag,« zaključuje priljubljena Tibi.

Izkušena Prekmurka se bo v ekipi Tavagnacca pridružila še dvema Slovenkama, Niki Babnik in Lari Ivanuši, že jutri, v nedeljo, pa jo čaka prva preizkušnja. Tavagnacco se bo v Trstu pomeril z aktualnim prvakom Juventusom.

*Foto: BRous/ŽNK NONA Pomurje Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2020 ob 8:46 SPIZDITI V TUJINO gost

      Najlepše, ko te eno ubogo Prekmurje spravi na neko kvaliteto, potem dvigneš rit in spizdiš služit sebi v žep v tujino. Nimam nič proti ampak, dosedanji klub mora dobiti povrnjene vse stroške drugače odhoda ne bi smelo biti.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 8:55 gost

        Kaj ti ni tu jasno? Država ( mi vsi skupaj ) izšola računalničarje, inženirje, zdravnike, .......... potem pa veliko njih spizdi v tujino. Pošteno bi bilo, da pred odhodom v tujino povrnejo državi vse stroške svojega šolanja. Pa se to ne dogaja in se ne bo. Pač prosti trg delovne sile kot kapitalisti to imenujejo. Najebejo pa male države, pokrajine, mesta, ........

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.01.2020 ob 8:48 gost

      Ko pa več ne bo nogometa in ne denarja, potem pa nazaj v Slovenijo na socialno pomoč.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.01.2020 ob 9:13 gost

      NI KAJ BOLJ SPREVRŽENEGA KOT TO, DA TI PISUN SMILJAN KUHAR V NEDELJO ZJUTRAJ VRŽE NA SOBOTAINFO ČLANEK O MURI IN O LAŽNIVIH CENAH MURINIH NOGOMETAŠEV. NI TELETA NA SVETU, KI BO DAL ZA NEKEGA POVPREČNEGA NOGOMETAŠA MURE 450.000 EVROV ALI 350.000 EVROV. TI LJUDJE, KI NEKJE V VIŠAVIH SESTAVLJAJO NEK CENIK NOGOMETAŠEV, VERJETNO NISO ČISTO PRI SEBI. NA TEM PORTALU PA TAKOJ ZJUTRAJ ČLANEK O TIBAUTOVI. čAKAM, DA NALIMATE ŠE KUHARA IN MURO. DOBESEDNO POSILJUJETE RAJO Z NOGOMETOM. IN TO V NEDELJO ZJUTRAJ. KUHAR DVIGNI SVOJO DEBELO RIT, POJDI NA TEREN IN PIŠI KAJ O DOGAJANJU V SOBOTI. NAJLAŽE JE NA TOPLEM SEDETI IN O MURI PISATI. TO ZMORE TUDI UČENEC V 4. RAZREDU OSNOVNE ŠOLE. NOVINAR SI PA MORA SVOJO PLAČO ZASLUŽITI.

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 11:26 Gost gost

        Ka je DF, peče te redno lekaj. Taksne so cene na transfermarkti, tij itak nebos dal telko za igralca, ce pa niti za toplo zemljico nemas.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.01.2020 ob 9:43 Picek gost

      Who the fuck is Tjaša Tibaut?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.01.2020 ob 9:45 gost

      TI GOST SI ZELO VELIKO BUDALO, KER NE VEŠ DRUGEGA KOT DA VSE LJUDI, KI JIM JE MURA PRI SRCU IMAŠ ZA NORCE, IDIOTE A NAJVEČJI IDIOT SI TI. POGLEJ SE V OGLEDALO PA BOŠ VIDEL NAJVEČJE PRIMITIVNO BITJE NA ZEMLJI.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 10:22 gost

        TI PRIMITIVEC Z NEDOKONČANO OSNOVNO ŠOLO, ČE TEBE IN NAVIJAČE KAJ ZANIMA O MURI, POGLEJ NA MURINO SPLETNO STRAN IN TAM PREBERI. NOBENE POTREBE NI, DA NAS KUHAR IN DRUGI PISUNI NENEHNO POSILJUJEJO Z ENO NEPOMEMBNO MURO. NA SVETU JE OGROMNO LEPIH STVARI, ZA VAS PA OBSTAJA SAMO KUPICA IN MURA. V POMURJU ŽIVI VEČ KOT 115.000 LJUDI, KI SE JIM JEBE ZA ENO NEPOMEMBNO VEŠKO MURO. SOBOŠKA PORTALA STA NAMENJENA ZA KAJ DRUGEGA KOT ZA REKLAMNO TABLO MURE. V ZID SE ZALETI TELEBAN MURIN.

        15 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 11:32 Deki gost

        DF ce te sport (nogomet) ne zanima, novico enostavno preskoci. Vsak naj prebira in komentira tisto kar ga veseli in zanima, predvsem pa v kar se razume, da lahko na neki normalni ravni komentira.

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 11:42 gost

        Deki, mene šport precej zanima, ne zanima me pa neka nepomembna veška Mura, o kateri soboški pisuni skoraj vsak dan pišejo. ŠE ENKRAT: KOGAR MURA ZANIMA NAJ POGLEDA NA MURINO SPLETNO STRAN. Na žalost soboški pisuni niso sposobni pisati o ŠPORTU, pisati znajo samo o nogometu. PORTAL NI NAMENJEN TEMU, DA SE BO VSAK DAN O MURI PISALO!!!!!!!!

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.01.2020 ob 10:24 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Vsi " parvi Muraši ", ki zagovarjate toliko pisanja o njej. Malo poglejte koliko športov in klubov je v pomurju in koliko se o njih piše. Samo v razmislek.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 12:25 aaaaaaaaaaa gost

        AJAJAJAJAJAJAJAJAJ Samo v razmislek kelko gledalcov je bilou lani na stadioni Mure pa kelko gledalcov je bilou na ostalih športnih dogodkaj. Številke se povejo s ten pa ka je vsakši šport pozitivna stvar. Sakši se po svoje odlouči ka de glejdo, po gledanosti se pa športi uvrščajo na lestvici popularnosti. Enostavno ka bole nemre biti. Zdaj pa še dale filozofejraj, ge san končo.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.01.2020 ob 12:52 gost

      Kaj imaš ti bedaček od teh silnih gledalcev?? NIČ, NIČ, POPOLNOMA NIČ!!!!!!!!! Če vas na vsako tekmo Mure pride 4.000, naj vas pride, samo dajte nam ostalim, ki nas nogomet in Mura ne zanimata, mir in nas ne posiljujte s to nepomembno Muro. Svoje frustracije si zdravite na Murini spletni strani in na Fazaneriji. Vidim pa, da bodo morale zopet priti Viole, da vas malo prizemljijo.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 20:24 gost

        Vi ki nosite socialno pomoč Muri malo se zamislite, nihče od te Mure v Prekmurju nima 1 evra koristi, razen ti uvoženi nogometaši z Balkana, ki potem te denar zapravljajo na sončenju na Maldivih, domači igralci pa žoge pobirajo. Starega dolga Komunali še zmeraj niste vrnili raje ste se preimenovali NŠ Mura ali to vas ne spasi.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.01.2020 ob 17:11 klapovuhi gost

      govnar ne sere po mure ka tou je najboukše evropske in pomurske klub zakoj štejš če ti neje zanimijvo izgleda ka ti je ka štejš ide v cerkev pa boga zmole če ga znaš posranec df spizde u tri pi mat seljačino

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2020 ob 20:34 za klapovuhi gost

        Poslušaj, klapovluh ti si čisti dokaz, da ne more vsak, ki ni pismen imeti GSM, ti aparati so za šolane ljudi. Idi pa končaj prej osnovno šolo ker je nimaš in potem komaj lahko pišeš. Tudi tvoj besedni zaklad je dokaz, da ti dosti vzgoje manjka, kje si gor rasel ???

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.01.2024 ob 17:47 Martin gost

      Jebate jo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.