https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Deset Pomurk na reprezentančne priprave

16.1.2020  

Priprave na nadaljevanje sezone so pričele tudi igralke članske ekipe ŽNK NONA Pomurje Beltinci.


Državne in pokalne prvakinje v teh dneh vadijo po individualnem programu trenerja Sandija Bauerja. Do 15. marca, ko se s tekmo proti Ajdovščini pričenja drugi del državnega prvenstva, pa jih čaka nekaj zanimivih preizkušenj.

Potrjenih je pet pripravljalnih obračunov, nasproti čete Sandija Bauerja bodo stale aktualne prvakinje Avstrije, Madžarske in Slovaške. Dvoboji s Sankt Pöltnom, Ferencvarošem iz Budimpešte, Haladas-Viktorio iz Sombotela in graškim Sturmom so postali že nekajletna tradicija, »žuto-plave« pa se bodo marca srečale še s Slovanom iz Bratislave. Pomurke bodo ob tem odigrale še nekaj tekem z okoliškimi fantovskimi ekipami.


Še pred prvo pripravljalno tekmo se bo kar deset igralk Pomurja odpravilo v Portorož, kjer bo med 24. in 27. januarjem bivala članska reprezentanca Slovenije. Ob že standardnih reprezentantkah Špeli Kolbl, Kaji Korošec, Sari Makovec, Anji Prša in Špeli Rozmarič so vabilo na krajše priprave prejele še Kim Juršnik, Sara Nemet, Ines Sok, Luana Zajmi in Nina Kajzba, ki je s 15 leti najmlajša med dvaindvajseterico igralk na selektorjevem seznamu.

Spomnimo, članska ekipa ŽNK NONA Pomurje Beltinci v letu 2019 ni oddala niti točke, v pomlad pa bo krenila s prvega mesta lestvice, s tremi točkami prednosti pred drugo Olimpijo.

Foto: arhiv Pomurec in ŽNK NONA Pomurje Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2020 ob 8:54 gost

      Bravo dekline. Muraši jim kaj zavidate? Vi lahko o tem samo sanjate. TE DEKLINE SO ZAKON.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2020 ob 13:37 gost

      Vedno mi polepšate dan.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.