https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali tatvino denarja iz župnišča in samomor

20.01.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in samomor.


S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in tatvino denarja iz župnišča. Radgonski policisti so obravnavali tatvino okrasnih pokrovov.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. V Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2020 ob 8:35 Gosak gost

      Kot sem enkrat že zapisal, so takšna poročila brez vrednosti, saj so le golo naštevanje dogodkov, ne da bi vključevala kraje (vasi, mesta), kjer so se zgodili in vsaj kratice storilcev kriminalnih dejanj.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2020 ob 8:38 gost

      Čondraš, javni red je bil kršen 8 x , tatvina nafte in denarja. Kaj misliš, da vse to delajo begunci, ki se jih tako bojiš, da posran okoli hodiš, ali to delajo naši državljani??

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2020 ob 11:27 Gosak gost

        Najprej odgovor Tini: Dobila si 6 x negativni všeček (palec navzdol), pa premisli zakaj. Mislim, da (na primer) mnoge zanima, v katerem župnišču je bil ukraden denar Gost ob 8:38, tebe pa sploh ne razumem, kaj si hotel povedati s tvojim komentarjem. V tem članku sploh ni govora o beguncih.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.