https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci z dvema okrepitvama

Beltinci, 6.2.2020  

Pri ND Beltinci so včeraj predstavili prvi dve okrepitvi to zimo. Odslej bosta člana Beltinčanov tudi 25-letni napadalec Samo Žalik in 23-letni vezist Nik Mršič.


Samo Žalik (05.04.1994) - je osrednji napadalec, ki je povratnik v Športni park Beltinci. Žalik je na začetku svoje kariere nase opozoril v Polani, kjer je v tretjeligaški druščini na 76 tekmah zabil kar 61 golov. Po uvrstitvi Žutih med drugoligaše se je tudi sam preselil v Beltince, a imel že ob prihodu številne težave s poškodbo. Na koncu je na 15 tekmah zbral 2 zadetka, po koncu lanske sezone pa se je preselil v Lendavo k Nafti 1903. Sedaj se po pol sezone vrača v Beltince.

Nik Mršič (07.03.1996) - je vezist, ki je v mlajših selekcijah nastopal za Maribor in Koper. V dresu Koprčanov je vknjižil tudi debi na prvoligaških zelenicah, pozneje pa je v Sloveniji nastopal še za Ankaran. Pozneje ga je nogometna pot vodila v Avstrijo, kjer je igral za Deutschlandsberger, Friedburg in nazadnje za Strass. Lahko se pohvali tudi z nastopi za mlajše selekcije slovenske reprezentance. Za kadetsko selekcijo je zbral 10 tekem, za mladinsko pa štiri. V dresu kadetske izbrane vrste je bil tudi kapetan, so zapisali pri ND Beltinci.

Foto: ND Beltinci in arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.