https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 se opravičuje za gnečo pri prodaji kart

Murska Sobota, 18.7.2011  

Včerajšnjo prvo tekmo Mure ponovno v prvi ligi po šestih letih si je ogledalo okoli 5.000 gledalcev, štadion pa je bil premajhen za vse, ki so si želeli ogledati tekmo. Zaradi tega se vsem, ki so bili oškodovani, predsednik Mure 05 Miroslav Topič opravičuje, obenem pa že obljublja, da na tekmi tretjega kroga proti Nafti ne bo prišlo do podobne situacije, še več, postavljene bodo tudi montažne tribune, da si bo tekmo lahko ogledalo še več gledalcev.

"Zaradi včerajšnjih znanih neljubih zapletov okrog prodaje vstopnic in vstopa na sam štadion se predsednik ND Mura 05 Miroslav Topič iskreno opravičuje vsem, ki so bili včeraj kakorkoli prizadeti, v svojem imenu in imenu celotnega upravnega odbora ter ostalih vpletenih.

Po vabilu v prvo ligo je bilo potrebno postoriti ogromno stvari in po svojih močeh se vsi v klubu  trudimo, da bi bilo delo čimbolje opravljeno. Čeprav se je za slovenske razmere napovedoval odličen obisk, nas je ogromno zanimanje vseeno nekolko presentilo, saj je po drugi strani tudi čas dopustov in počitnic ter je veliko naših zvestih privržencev odsotnih. Do naslednje domače tekme je dovolj časa, da se bodo napake analizirale in odpravile v zadovoljstvo vseh.

Že danes smo pristopili k aktivnostim okrog organizacije naslednje domače tekme, ko bo v nedeljo dne 31. 7. 2011 na sporedu prekmurski derbi Mura 05 – Nafta. Vstopnice bo možno kupiti v predprodaji. O prodajnih mestih boste preko naše spletne strani in medijev pravočasno obveščeni, še vedno pa je možnost nakupa sezonskih vstopnic in vstopnic za ogled jesenskega dela prvenstva. Zaradi ogromnega zanimanja za ogled prekmurskega derbija smo se v klubu odločili, da bodo do srečanja nameščene tudi montažne tribune, tako da si bo spektakel lahko čimveč ljubiteljev nogometa ogledalo v živo. Prepričani smo, da bo takrat padel tudi nov rekordni obisk stadiona. Še enkrat iskreno opravičilo vsem in obljuba, da do podobnih zapletov v bodoče več ne bo prišlo."

Predsednik ND Mura 05
Miroslav Topič

Preberite tudi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. PREKMUREC
      18.07.2011 ob 11:40 PREKMUREC

      Menej je tude presenetilo ka telko lidij prišlo. San se nafčo ka avto pistin tude bole voni kak pa pri stadioni. Vači pa Marki smo tude za Muro navijali! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. ajvar
      18.07.2011 ob 20:03 ajvar

      kak si pravo, Marki smo za Muro navijali :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. ljubo77
      18.07.2011 ob 21:20 ljubo77

      vse vredu in praf ampak kda prijdes trifrtale vure prle pa 20 min zamidijs na tou se naj zamislijo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      18.07.2011 ob 21:26 prekmurjerepublika

      Eh daj ne seri, mij smo prišli 20 minut do tekme, pa smo nej niti minuto zamudillie!!! Bila je slaba organizacija, al tou de se popravilo, glavno pa je ka je ludnica bilaaaa

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.