https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ante Šimundža: Čim bolj se bomo poskušali prilagoditi

25.2.2020  

Fazanerija bo jutri, 26. februarja, ob 17. uri prizorišče derbija 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Muro in Mariborom.

Manjkala bosta Bobičanec in Mandić

Muraši tokrat poleg poškodovanih igralcev ne bodo mogli računati na Luko Bobičanca in Stanišo Mandića, ki bosta manjkala zaradi kartonov.

Kot je povedal trener Murašev Ante Šimundža, so na same težave s kartoni pripravljeni in bodo našli ustrezno rešitev. Šimundža pa vlogo favorita prepušča vijoličastim. "Igramo doma, pred domačimi navijači. Imamo svoje cilje in želje. Čim bolj se bomo poskušali prilagoditi in vsiliti naš način igre v danih razmerah, je povedal Šimundža.

Kot je dejal Šporn, so na zadnjih tekmah proti Mariboru vedno iztržili neki pozitivni rezultat. "Vsaka tekma zgodba zase in tukaj zgodovina ne bo imela velikega vpliva. Čaka nas težka tekma, ampak igramo pred svojimi navijači, tako da se nam obeta dobra tekma s super vzdušjem," je zaključil Šporn. 

Foto: arhiv Pomurec.com

Le še 500 vstopnic

Danes je zadnji dan, ko si lahko vstopnice zagotovite v predprodaji. Na razpolago je ostalo le še 500 vstopnic, ki so v prodaji danes med 15. in 19. uro v baru na stadionu Fazanerija ter na spletu. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2020 ob 8:42 Čergoli gost

      Brez filozofiranja, enkrat končno prikazati nekaj več od balinanja!!! Šteje pa zmaga. No pa naj bo srečno!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2020 ob 12:38 gost

      Tekma odpade ????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2020 ob 13:50 pipi gost

      Čergoli,te je za tebej to v Domžalaj bilo balinanje?Te resan nemaš pojma od nogometa. DF idi gnes na stadion pa sakšoga gledalca prešti,ka neboš te pa modruvo,pa se delo čednoga. Ajmo Mura idemo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2020 ob 14:23 Čergoli gost

        Glavno, da se ti razumeš, včeraj si komaj privekal na svet in še ves šmrkljav!!!! To je nogomet??? Hhaahahahahah, res si ubogi!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2020 ob 14:43 pipi gost

      Mislin ka san ge malo starejši od tebej taka ne bluzi.Si gledo Mb-Olimpija tisto je nej balinanje? Mura je nej odšpilala samo taktičko,ampak tudi z glavov in pametjo.Če se ne razmiš ne gledaj in zemi rožni venec pa moli.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2020 ob 20:17 DF gost

      PRILAGODILI TAKO DA STE PUŠILI KARINU MARIBORU!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2020 ob 22:18 jože1111 gost

      V LEDRNOJ JAKNI PRED HERVISON SEDO PA ČAKAL SOCIALNO

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.