https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zahovič zapušča Maribor

12.3.2020  

Slovenski športni časnik Ekipa SN poroča, da se bo po več kot desetletju na čelu Maribora z mesta športnega direktorja poslovil Zlatko Zahovič. Ta naj bi vodstvu kluba sam predlagal razhod.


Kot poroča športni časnik, poti nazaj več ni, do dokončnega odhoda človeka, ki je od leta 2007 oblikoval nogometno strategijo kluba, pa se morajo strani dogovoriti o podrobnostih glede razhoda, med katerimi je tudi odpravnina.

O odhodu 49-letnega Zahoviča iz Maribora danes piše tudi nogometni portal Nogomania, ki poroča, da je v sredo zasedal upravni odbor mariborskega kluba in odločal tudi o Zahovičevi usodi, uradnega odziva iz kluba, ki trenutno zaseda četrto mesto 1. SNL pa sicer zaenkrat še ni. Odhod Zahovića z mesta športnega direktorja bi tako sledil odstopu glavnega trenerja Darka Milaniča, ki je svoj odstop ponudil po sobotnem porazu Maribora proti Bravu.

Zahovič, za mnoge najboljši slovenski nogometaš od samostojnosti dalje, je igralsko kariero sklenil 2005, dve leti kasneje pa je postal športni direktor Maribora. V tem času je s klubom osvojil osem naslovov državnega prvaka, dvakrat prišel v glavni del lige prvakov in trikrat zaigral v evropski ligi.

Foto: rtvslo.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2020 ob 10:26 gost

      Kakšna odpravnina, če dela Zahović pri Mariboru kot privatnik - preko svojega s,p.??????????' DOLGA LETA SEM ČAKAL, DA SE MARIBOR REŠI ZAHOVIĆA IN MILANIČA. Končno sem dočakal ta trenutek. Sicer precej let prepozno a vendar.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2020 ob 10:51 čondraš gost

      Končno, vsaj 5 let prepozno, tip in njegov sin sta se še samo okoriščala na račun NK Maribora, zdaj so dokončno se mu upali upreti v upravi. Igralce je prepoceni in prehitro prodajal, ko je bilo treba kaj malega za plačat za kakšnega igralca ga že ni bilo več zraven in je v klub pripeljal en kup nepotrebnih igralcev, tudi v zadnji seriji Prić, Mulase...,nekateri oddsluženi bi se že zdavnaj mogli poslovit , da ne omenjam trenerskih marionet ki si jih je vozil v klub, da bi lahko imel vse pod kontrolo, okoli igrišča in na igrišču. Vsa čast mu, MB je znova dvignil tja kjer mu je mesto, na vrh Slovenije in v Evropo, ampak MB je zadnja leta plačal visoko ceno za to , na račun njega. Zasluženih je bilo desetine mio €, v kakovostno krepitev ekipe pa se dejansko ni vlagalo kot tudi ne v delo z mladimi, praktično noben se z domače ekipe ,izjema Hotić, (pa še on basanski žabec ) ni uveljavil v članski ekipi, vozi se pa povprečne Bosance pri akterih se je očitno dalo dobro trgovat pod mizo, balkanska posla. Tako da hvala lepa in adijo, verjetno bo naslednja destinacija Murska Sobota , v paketu z Milaničem :) . Debeli boš prišel na svoj račun :)) .

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2020 ob 11:17 gost

        Sem že vesel. Enako se bo v kratkem zgodilo v Muri. Samo s to razliko, da bo Maribor ostal v 1. ligi, Mura bo pa šla v nižje lige. ADIJO " NEZAMENLJIVI ".

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2020 ob 18:57 gost

      kak tou misliš na tvoje dizelaše ka do špilale v lendavske lige puškaš akademi orban zoltan brez reponja kak že ide 3 4 mura mura mura mura kusenem sepen

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2020 ob 19:08 Lendavski nadvojvoda gost

        Gost,ki omenjaš dizelaše,prvič si nepismen primitivec,Sobota pa bi bila malo večja vas,če v prvih petletkah ne bi šel ves dohodek od rafinerije v Lendavi v preobrazbo in izgradnjo blatnega vašega mesta.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.03.2020 ob 17:10 gost

      ZDAJ pa HITRO v LENDAVO k NAFTI.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.03.2020 ob 17:57 gost

      Če ne bi bilo Zahota, mura ne bi vidla 1.lige in zdaj bo tudi mura propadla, samo počakajte.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.03.2020 ob 18:49 gost

      ZAHOVIČ PRIHAJA K DIZELAŠAN TO JE ISTINA KER RABI ORBANOV DENAR LENDAVSKI NADVOJVODA TI SI ENO VELIKO TESLO IN MISLIN KA SI TI NEPISMEN IN DAJEŠ NEKE BREZVEZNE IZJAVE GLUPANE JEDAN MADŽARSKI POGLEDNI KAKŠNO GRDO MESTO NO BOLE JEE VES LENDAVA KA TE STISNE TI SE NE SEKEJRAJ ZA NAŠE STVARI MI MO ŽE ZRIHTALE TO KA MOREMO JOVAN TUROKAPS

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.