https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ko na Cvetkovi ulici v Rakičanu dežuje, se po cesti lahko s čolnom pluje

Rakičan, 21.07.2011 ob 10:41  

Naliv, ki je včeraj zajel Rakičan, je razkril pomankljivosti v sistemu za odvajanje meteornih voda v Rakičanu.

Kot je razvidno iz posnetka, je situacija na Cvetkovi ulici ob močnejših nalivih precej zaskrbljujoča. Po izjavah zaposlenih pri Komunali d.o.o. in gasilcev tako sistem in način odvajanja padavinskih voda kot tudi dejstvo, da se meteorne vode zlivajo v kanalizacijo, nista primerna, niti kapaciteta kanalizacijskega omrežja ne zmore prečrpati vso količino vode, ki se nabere ob tovrstnih vremenskih neprilikah. Zaradi tega prihaja do poplav in zalivanja kletnih prostorov.

    Komentarji

    1. Milanista
      21.07.2011 ob 11:52 Milanista

      tou je kriza totalna! naj se tej že inauk zmigajo na občini, isto je v MS - gučijo dosta, ka de se to uredilo pa še vedno nika. Nalivi pa skoraj vsakič gda dež ide povzročajo težave.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. blue
      21.07.2011 ob 13:12 blue

      Pa na občini samo čakajo... čakajo... drugo leto, kda de jovo na novo :/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. ajkaro
      21.07.2011 ob 18:30 ajkaro

      Občina, občina... nej san znal ka na občini čistijo ponikovalnice in kanalizacijo. Sam mislo ka to delajo na Komunali. :) Mater ste eni eksperti. Je že što pijto direktora Komunale zakoj je tak?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.