https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi Muraš postal najboljši strelec AC Milan tabora, Mura 05 najboljša ekipa

 

Od 24. do 27. junija je potekal nogometni tabor Banka Koper AC Milan Junior Camp, kjer je na prepoznavnem in uveljavljenem nogometnem taboru sodelovalo 115 dečkov in letos prvič tudi dve deklici.

Za nogometni tabor, katerega certificirane trenerje je vodil Pierino Prati, legenda AC Milana, je bilo letos veliko zanimanja, saj je veliko klubov predlagalo svoje najboljše igralce: NK Idrija, NK Svoboda, NK Celje, NK Krka, NK Mura 05, NK Veržej, NK Gornja Radgona in NK Limbuš, izbrani pa so bili tudi otroci zaposlenih Banke Koper, komitenti Banke Koper in otroci, ki so se prijavili na žrebanje Mestne občine Koper in Radia Center.

Aljaž Žekš na AC Milan Junior Campu najboljši strelec

Mladi nogometaši so dnevno imeli po dva treninga. "Dopoldne smo imeli ogrevanje, vodenje žoge, slalom, torej predvsem spretnostne vaje in kontrolo žoge, popoldne pa smo ekipe med seboj tekmovale," nam je povedal Aljaž Žekš, ki trenira pri NK Muri selekcije U8. Aljaž Žekš je na letošnjem nogometnem taboru, Banka Koper AC Milan Junior Camp, bil najboljši strelec.

NK Mura 05 na taboru bila izbrana za najboljšo ekipo

NK Mura je na letošnji tabor poslala dvanajst igralcev, in sicer vse iz selekcije U8, da bi se preizkusili v drugačnih treningih, ki jih je s strokovnim pristopom izvajal Pierno Prati, kot so jih vajeni na domačih treningih. "Imeli smo dobrega trenerja, ki je izvajal malo drugačne treninge kot jih imamo v Muri 05," je še dodal Aljaž Žekš, ki je z veseljem povedal tudi, da je s taborom, kjer je spoznal nekaj novih prijateljev, bil zadovoljen.

Poleg tega, da je bil Aljaž Žekš izbran za najboljšega strelca, je NK Mura 05 bila deležna tudi naslova za najboljšo ekipo, tako da je vseh dvanajst mladih igralcev prejelo dres, nogometne nogavice, žogo in plastenko za vodo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.