https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Pomursko podjetje izdelalo akrilne zaščite za zdravniško osebje

14.4.2020  

Podjetje ROTO iz Murske Sobote je v sodelovanju z oddelkom za intenzivno nego Splošne bolnišnice Murska Sobota razvilo plastično zaščitno komoro za inkubacijo in ekstubacijo.

 

Zaščita bo dodatno varovala zdravniško osebje pred okužbo s COVID 19 pri stiku z okuženim pacientom. ROTO v teh hudih časih pomaga tudi bolnišnicam, saj je izdelane zaščite v celoti doniral Onkološkemu inštitutu v Ljubljani in Splošni bolnišnici Murska Sobota.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2020 ob 14:52 gost

      Pri takih budalaščinah se pa res lahko samo za glavo primeš. To več niti smešno ni, to je za jokanje, kako nizko nekateri padejo za svoj dobiček.In tisti zdravstveni delavci, ki pri taki norosti sodelujejo. Vse za denar.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2020 ob 15:53 Šroto gost

      Delavci pa dodadka nismo dobili. Malica katastrofa.

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2020 ob 16:30 Gostje gost

        Bumbar eden, vej ti je pa tvoj sef razlozo takoj dobis lunch paket in nej malico iz toplih pospd. Ide se za tvojo varnost, bimbno eden

        1 14 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2020 ob 18:52 mars gost

      majke mi mile, narud je zbesnu. Mars se približuje, marsovci po vseh bolnicah, kdo bo za vražjo mater skrbel za ta plastičen odpad, pa ja ne mladi crkveni minister za okolje. Magere pripravite, eni zakapajo prazne krste, mi bomo marsovsko opremo. Božek, božek, pol kapitalistov se spreminja z proizvodno v vesoljske postaje. Kaj ta hudičev kapital dela, JE PA BIL TUDI VZROK TEJ POTEGAVŠČINI. Za leto dni se bodo vlade tolkle po glavi, kake gospodarske polome in izgubo so v svojih državah doživele.. Bo žal prepozno, za nekatere nepopravljiv gospodarski polom.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.04.2020 ob 20:40 Mario gost

      Podjetje ROTO ima sedež v Černelavcih!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2020 ob 0:17 Roto gost

      Naj se briga za svoje delavce kar delajo kak magarce ma pa Maistre ka ne vejo zakoj so tan

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.04.2020 ob 0:20 Ges gost

      V rotoje delajo samo psihopate pa drogerase skoraj 50 procentov

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2020 ob 0:25 Roto gost

      Kda ti eden postani majster povej boli ne kurac za delo vsaka njemi čast za takšno plačo kak lejko Emone delavci tau povej ge bi že zakelila

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.