https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beltincih zagorela vrtna lopa, gasilci posredovali še v Petanjcih in Vadarcih

03.05.2020 ob 8:30  

Včeraj zvečer in ponoči so pomurski gasilci imeli veliko dela.

Ob 20.20 so na Petanjcih, občina Tišina, posredovali gasilci PGD Murska Sobota, ki so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, v kateri so našli mrtvega občana.

Ob 20.56 se je v naselju Vadarci občina Puconci zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo in poškodovana ena oseba. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so osvetljevali kraj nesreče in pomagali reševalcem.

Ob pa 1.40 je v Krožni ulici, občina Beltinci, ob hiši gorela vrtna lopa. Posredovali so gasilci PGD Beltinci, ki so požar pogasili, so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2020 ob 11:54 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Prosim če mi kdo, ki se spozna na to odgovori. Baje se ponoči več ne uporablja zvočnih siren na avtomobilih v intervenciji. Je komu to znano? Hvala.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.05.2020 ob 11:59 Lendavski nadvojvoda gost

      Gost,Ajajaj.....vse je jasno,kdor vidi,vidi,kdor pa ne čüje,ne čüje.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.05.2020 ob 12:52 Carolina gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/KyhBlpP 

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.