https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči pri trčenju s tovornim vozilom umrl 31-letni motorist

18.06.2020 ob 18:30  

Pomurski policisti so bili danes ob 16.25 uri obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila izven naselja Vučja vas pri uvozu na avtocesto, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motornega kolesa.


Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika motornega kolesa.

Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je voznik tovornega vozila, državljan Srbije, pripeljal iz smeri Radencev in zavijal levo na avtocesto v trenutku, ko se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa in trčil v tovorno vozilo.

Voznik motornega kolesa je na kraju podlegel poškodbam. Kraj prometne nesreče sta si ogledal preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožne državne tožilke. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Pokojni udeleženec je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

*Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2020 ob 21:34 cvap gost

      Matej RIP

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2020 ob 7:28 gost

      Seveda je umrli motorist vozil po predpisih in zato ni mogel pravočasno zaustaviti. Pri hitrostih od 50 do 70 km/h je pri današnji tehniki to nemogoče!!!

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.06.2020 ob 7:55 fexokey gost

      [ For USA ] ★My last month paycheck was for 1500 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…......www.Lifestylesreview.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.06.2020 ob 10:01 tudi jaz gost

      na isti lokaciji, na motorju, prednost mi je vzel en stric iz Goričkega, ki je kar naekrat zavil v levo... po poletu čez njegov avtu in drsanju po asfaltu pa je še prišel do mene in se drl kaj si mislim... po tem so pa iz drugih avtov ven stopili ljudje in ga nadrli če je zmešan ali kako...v glavnem je vozil na pamet po prepričanju, da se je na drugi strani (moja smer) vklopila rdeča... ko je ugotovil, da ne.. je bil šokiran.. No ja, na srečo sem preživel brez večjih posledic.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.06.2020 ob 11:38 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Zdravilo za strica,dal bi mu eno na čelo,če si že motorist.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.06.2020 ob 13:59 Friend gost

      Nesreče so del življenja in se lahko zgodijo vsakomur. Žal mi je Mateja in njegove žene ter staršev. Moje sožalje. Počivaj v miru.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.