https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nuša Ladinek glavna trenerka moške ekipe NK Hodoš

20.7.2020  

Kot poroča Nogometna zveza Slovenije je Nuša Ladinek, nekdanja uspešna trenerka v ŽNK Pomurje, pred dnevi postala glavna trenerka ekipe NK Hodoš. Nuša ob tem ostaja tudi v strokovnem štabu slovenske ženske nogometne reprezentance ob selektorju Borutu Jarcu v vlogi pomočnice.


Nuša Ladinek je za NZS povedala, da jo je poklical predsednik NK Hodoš, ki ji je predstavil samo idejo. Po krajšem premisleku pa je ponudbo tudi sprejela.

»Ni bilo potrebnega veliko prepričevanja. V prvi vrsti me je, po enoletnem premoru, »prepričala« želja po vrnitvi v delovni proces v klubu.  Po drugi strani pa sem se od nekdaj sama pri sebi poigravala z mislijo, kako bi bilo voditi moško ekipo. Zadeva mi predstavlja velik izziv in verjamem, da mi bo izkušnja prinesla marsikatero novo spoznanje, ki mi bo koristilo v prihodnosti,« je za NZS povedala Nuša, za katero so tudi že prvi treningi s katerimi je zadovoljna. 

Z ligaškim tekmovanjem s klubom začnejo konec avgusta, tako da je pred njimi šesttedensko pripravljalno obdobje. 

»Glede na to, da je ekipa v lanski sezoni do prekinitve tekmovanja na ligaški lestvici kotirala zelo visoko, so tekmovalni cilji tudi v tej sezoni podobni, tj. uvrstiti se med prve tri ekipe tekmovanja,« je dejala Ladinekova.

Po nove izkušnje na klop moške ekipe

Ob tem je povedala, da ji predstavlja vodenje moške ekipe novi izziv oz. novo izkušnjo, ki jo je mikala že dlje časa.

»V ženskem nogometu sem kot trenerka prisotna že dolgo vrsto let in stanje v Sloveniji in tudi tujini poznam zelo dobro. Še vedno je ženski nogomet tisti, v katerem si v prihodnosti želim nadaljevati svojo trenersko pot. Se mi je pa v tem trenutku zdelo, da je glede na to, da se mi je ponudila priložnost, mogoče zdaj pravi trenutek, da to izkoristim in se preizkusim v tej vlogi,« je še dejala.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2020 ob 18:52 Goričko gost

      to mi delaj,zdaj do pojge šli kak geleni

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2020 ob 21:06 Hungaris gost

      Sramota da ne morejo najti nobenega moškega za trenerja, je pa res da čudaki isto morajo obstajat in to kar na Goričkem

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2020 ob 21:31 po gost

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.07.2020 ob 21:49 Pepu gost

      Hungaris,ti se sramota za slovenski pravopis.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.07.2020 ob 21:51 Pepu gost

      Hungaris, ti si sramota za slovenski pravopis.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.07.2020 ob 22:05 Jabolko gost

      Ženske so glih tak dodbte trenerke kot moški, se bojite, da več moški trenere nedo na klopeh sedeli in samo kasirali, rezultatov pa ni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.07.2020 ob 2:32 Risto Kubura gost

      Ajmooooo Hodoš!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.07.2020 ob 12:27 gost

      SRAMOTA ZA HODOŠ, DA NE MOREJO PRIPELJATI TRENERJA, KI NEKAJ VE OD NOGOMETA. TA GOSPA ALI GOSPODIČNA BO ČEZ NEKAJ ČASA ZAPUSTILA NK HODOŠ ZARADI LJUDI, KI SO V KLUBU--------MISLIJO DA SO PAMETNI A NIMAJO POJMA O NOGOMETU--------------PREDSEDNIK.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.