https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Sandi Bauer: »Popolnoma zaupam ekipi, ki jo vodim«

24.7.2020  

S pripravami na novo sezono, so včeraj štartale tudi nogometašice ŽNK Pomurje Beltinci, ki so se v ponedeljek, 20. julija, zbrale na prvem uradnem treningu.

"V ponedeljek, 20. julija, smo začeli s pripravami na novo prvenstvo. Naš cilj je osvojitev naslova prvakinj, tako v prvenstvu kot v pokalnem tekmovanju. Vsekakor pa tudi odlično odigrane tekme kvalifikacij za Ligo prvakinj. Upamo, da bomo spet organizatorji tekem v kvalifikacijah, upamo na ugoden žreb in napredovanje, kar bi pomenilo ogromno tako za nas kot za slovenski nogomet. Okrepili smo se na igralnem mestu vratarke z najboljšo mlado vratarko v Sloveniji, Ivo Kocijan.

Pred pričetkom priprav smo se dogovorili za nadaljnje sodelovanje s ključnimi igralkami, tako da smo zaenkrat zelo zadovoljni. Trenirali bomo vsak dan do 15. avgusta in v tem času odigrali 5-6 tekem z kvalitetnimi ekipami. Popolnoma zaupam ekipi, ki jo vodim. Kot vedno pravim … moje punce so najboljše!," je za ŽNK Pomurje Beltinci povedal trener Sandi Bauer.

Foto: Fb ŽNK Pomurje Beltinci (Fotolens.si)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2020 ob 7:59 gost

      Zaupam ekipi ki jo vodim !? Bedarija to bi morale reči igralke, pih pa ta... .....

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2020 ob 10:39 gost

      Smešna izjava ali zaupajo dekleta njemu!?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.07.2020 ob 17:12 gost

      ŠE EN IDIOT, KI NIMA POJMA OD NOGOMETA TRENIRA ŽNK POMURJE JE GOSPOD BAUER. SRAMOTA.SPRAZNIL BO BLAGAJNO.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.