https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Avstriji potrdili več kot 400 okužb, na Hrvaškem padel nov rekord

3.9.2020  

Na Hrvaškem je padel nov rekord, saj so potrdili največ novih okužb z novim koronavirusom doslej. Z veliko novimi okužbami se spopadajo tudi v Avstriji, kjer so potrdili 403 primerov okužb, kar je največ okužb po 3. aprilu, ko so imeli 416 primerov.


Na Hrvaškem rekordne številke

Na Hrvaškem so v zadnjih 24 urah potrdili 369 novih okužb, kar je največ po 25. februarju, ko so na Hrvaškem potrdili prvi primer okužbe. Zaradi covida-19 so umrli še trije bolniki, je danes sporočil hrvaški štab civilne zaščite.

Doslej so okužbo z novim koronavirusom potrdili pri 11.094 ljudeh, umrlo je 194 bolnikov. Trenutno je na Hrvaškem 2634 aktivnih primerov okužb, v samoizolaciji je 8901 oseb. Na zdravljenju v bolnišnici je 269 ljudi, od katerih jih je 15 priključenih na ventilatorje, so še sporočili.

»Doslej je na Hrvaškem po okužbi z novim koronavirusom okrevalo 8266 ljudi. Od 25. februarja so testirali nekaj manj kot 180.000 ljudi, od tega skoraj 4500 v minulih 24 urah.

Zaenkrat je največ novih primerov v Zagrebu, kjer so potrdili 79 novih okužb. V zadrski županiji so od srede zabeležili 19 primerov, o 15 novih okužbah so poročali iz primorsko-goranske županije. V istrski županiji so potrdili štiri nove primere,« piše STA.

Avstrija z več kot 400 primeri

V Avstriji so potrdili v zadnjih 24-urah 403 primere nove okužbe z novim koronavirusom, zabeležili so tudi nov primer smrti zaradi covida-19 sta danes sporočili ministrstvo za notranje zadeve in ministrstvo za zdravje. Več kot polovico novih primerov, 203, so potrdili na Dunaju.

Veliko okužb so potrdili še v Spodnji Avstriji, 60, in na Tirolskem 56. Na avstrijskem Štajerskem so potrdili 30 novih primerov, na avstrijskem Koroškem tri in na Gradiščanskem enega, preostale v drugih avstrijskih zveznih deželah.

V avstrijskih bolnišnicah se zaradi novega koronavirusa trenutno zdravi 161 bolnikov, kar so štirje manj kot dan prej. Prav tako se je za enega bolnika zmanjšalo število tistih, ki se zdravijo na intenzivni negi. Trenutno je tam 29 bolnikov, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

V Avstriji je doslej zaradi covida-19 umrlo 735 ljudi. Skupno so okužbo z novim koronavirusom v slovenski severni sosedi potrdili pri 28.372 osebah. Trenutno imajo v državi 3466 aktivnih okužb, poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2020 ob 12:48 gost

      Cuceki pisunčki koliko dobite plačano, da delate paniko med ljudmi? Zapomnite si, da tudi za vas raste šiba. Boleče bo pela nekoč ta šiba na vaši riti. Zelo boleče. Ne pozabite.

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.