https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

ODPOVEDANO: Ples - noč čarovnic v dvorcu Rakičan letos drugačen - ples v maskah

05.10.2020 ob 7:00  

Letos se bo prireditev Ples-noč čarovnic odvijala že osmič, pri čemer bo program zaradi Covid-19 omejen na večerne koncerte v dvorišču dvorca Rakičan z omejenim številom ljudi. Prireditev bo potekala v skladu z navodili NIJZ in v vsakem vremenu. Nastopili bodo: Mi2, Luka Basi, Nina Pušlar, Tadej Toš, Big Foot Mama, Polkaholiki in Prekmurska godba Bakovci. Predprodaja vstopnic se bo pričela v petek, 9. oktobra.

Zaradi nenadnega porasta števila okuženih s covid-19 je Ples – noč čarovnic v dvorcu Rakičan v celoti odpovedan!

 

V petek 23. 10. 2020, na zadnji šolski dan pred jesenskimi počitnicami bo nastopila skupina Mi2, ki bo tokrat ob 25. obletnici delovanja v čarobnem vzdušju dvorišča dvorca Rakičan izvedla akustični koncert.

V soboto 24. 10. 2020 bo Luka Basi po avgustovskem uspehu ponovno razvnel občinstvo s svojim temperamentom  in novimi uspešnicami.

Zagotovo bo v nedeljo 25. 10. 2020 navdušila Nina Pušlar s svojim bandom, ki trenutno razprodaja dvorane po celi Sloveniji.

Za obilo smeha in dobro voljo bo v četrtek 29.10. 2020 poskrbel priljubljen stand-up komik, Tadej Toš.

Big Foot Mama bo 30.10. 2020 poskrbela, da bodo tudi drugi petek zaporedoma rock zvoki napolnili grajsko dvorišče. Ob 30-letnici delovanja se Big Foot Mama ponovno vrača v dvorec Rakičan.

Ples-noč čarovnic se bo zaključil v soboto 31.10. 2020, ko bosta nastopila Prekmurska godba Bakovci in Polkaholiki.

Otroški program, animacija, srednjeveški program se zaradi Covid-19 v letošnjem letu ne bo odvijal.

Za obisk prireditve je obvezna zaščitna obrazna maska (Covid-19), pri čemer bodo najbolj izvirne tudi nagrajene.

Celotno dogajanje bo potekalo na dvorišču dvorca Rakičan, ki bo pokrito s streho zato se bodo koncerti odvijali v vsakem vremenu, s pričetkom ob 19. uri.

Ob upoštevanju navodil NIJZ, so za vsak posamezni dan zagotovljena sedišča. Številka sedišča bo navedena na vstopnici. Število sedišč je omejeno na 400, zato svetujejo, da si vstopnice zagotovite čim prej.

Zaradi izrednih okoliščin v letošnjem letu je bil organizator primoran v zvišanje cen vstopnic napram prejšnjim letom, saj se v nasprotnem primeru zaradi finančnih izdatkov prireditev ne bi mogla izvesti.

Cena vstopnice v predprodaji za posamezni dan je zaradi omejenega števila obiskovalcev 14,90 Eur. Dva dni pred posameznim dogodkom se cena zviša za 2,00 Eur.

Vstopnice so od petka, 9. oktobra 2020, na voljo preko spletne strani RIS Dvorec Rakičan (TUKAJ) in od četrtka, 15. oktobra, naprej tudi v Kavarni dvorca Rakičan.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.