https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Odpoved vseh tekem v MNZ Lendava

21.10.2020  

Medobčinska nogometna zveza Lendava sporoča, da so do nadaljnjega odpovedane vse tekme.

Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Lendava je na svoji 6. korespondenčni seji z dne 20.10.2020 sprejel naslednji sklep: "Zaradi razglasitve ponovne epidemije in vladnega odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti, se vsa tekmovanja pod vodstvom MNZ Lendava prekinejo.

Po razglasitvi ponovne epidemije in vladnega odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti, se onemogoča organizacija, izvedba tekmovanj in trenažnega procesa na članski amaterski ravni in ravni mlajših selekcij.

Vsled tega je Izvršni odbor MNZ Lendava soglasno sprejel sklep o prekinitvi vseh tekmovanj pod vodstvom MNZ Lendava do preklica. Prav tako se v času epidemije odsvetuje izvajanje trenažnega procesa."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.