https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Nona Pomurje Beltinci gladko premagale Tabor

9.11.2020  

V soboto, 7. novembra je bil odigran 11. krog SŽN v Mariboru, natančneje v Športnem parku Tabor, kjer so nogometašice ŽNK Nona Pomurje Beltinci gladko premagale ŽNK Tabor.

  

ŽNK MB Tabor - ŽNK Nona Pomurje Beltinci 0:10 (0:5)

Špela Kolbl  (5., 61., in 84. min.), Nina Kajzba (20. in 49. min.), Kaja Korošec (21. in 81. min),  Neli Hofman (14. min.), Tjaša Tibaut (82. min.), Nina Žižek (26. min - avtogol)

ŽNK MB Tabor: Vamberger (od 46. Potočnik), Žižek, Šabotić, Krajnc (od 83. Ropoša), Tušek (od 79. Dodik), Hanžič, Bratuša, Horvat, Pernek (od 62. Lorbek), Igerc, Fluher

ŽNK Nona Pomurje Beltinci: Kocijan, Golob (od 64. Sok), Korošec, Kolbl, Juršnik (od 79. Žibrek), Rozmanič, Hofman (od 54. Tibaut), Horvat K., Horvat E. (od 52. Zajmi), Makovec, Kajzba

Varovanke trenerja Sandija Bauerja so v Maribor odpotovale kot favoritinje in svojo vlogo upravičile z visoko zmago. Uspešne so bile že v prvem polčasu, ki se je končal z rezultatom 0:5. Za visoko prednost so poskrbele Špela Kolbl, Neli Hofman, Nina Kajzba in Kaja Korošec ter Nina Žižek, ki je dosegla avtogol.

Pomurke so bile učinkovite tudi v 2. polčasu, mrežo so znova zatresle Špela Kolbl (2x), Nina Kajzba in Kaja Korošec. Tjaša Tibaut pa je v svoji 299. tekmi dosegla 322. gol v SŽNL. Tekma se je tako končala z 0:10 za ŽNK Olimpija Ljubljana.

*Foto: ŽNK Pomurje Beltinci (Fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2020 ob 20:42 koroma gost

      zdaj pa koliko jih je vsakemu 400eur kazni takoj

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.