https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti ovadili storilca vlomov v obmejno trgovino in bencinski servis

11.11.2020 ob 12:19  

V mesecu novembru 2019 so neznani storilci vlomili v obmejno trgovino v Kuzmi in v bencinski servis v Murski Soboti. Policisti so obe kaznivi dejanji preiskali in ovadili storilca.

 

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so z zbiranjem obvestil in v sodelovanju z drugimi Policijskimi upravami v Republiki Sloveniji, preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v obmejno trgovino v naselju Kuzma, ki je bilo izvršeno v večernem času 12. novembra 2019. Odtujeni so bili različni artikli (dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti) v skupni vrednosti okrog 16.000  evrov. Pred storjenim kaznivim dejanjem so storilci odtujili registrske tablice iz vozila v naselju Rogaševci.

Prav tako so preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v bencinski servis na Tišinski ulici v Murski Soboti, ki je bilo izvršeno v večernem času 14. novembra 2019. Odtujeni so bili različni artikli v skupni vrednosti okrog 1.100 evrov.

Ovadeni, 37 letni storilec (slovenski državljan) je član kriminalne združbe, ki je kazniva dejanja izvrševala po celotni Sloveniji. Zoper njega je bila podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2020 ob 13:23 gost

      Vejpa "I je Nej odprto ker je vse zaprto si trbej drugače posrežti. Nevej kaj je tu narobe.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.