https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pomurke jesenski del prvenstva zaključile z zmago

16.11.2020  

V nedeljo so nogometašice ŽNK Nona Pomurje odigrale še zadnjo srečanje jesenskega dela prvenstva, v katerem so se pomerile z ekipo ŽNK Krim RollJet. Slednje so se v prvem polčasu odlično upirale domačinkam in po prvem delu z igrišča odšle z minimalnim zaostankom. A v drugem polčasu je sledila povsem druga zgodba. Trener Sandi Bauer je naredil nekaj menjav v prvi postavi in gostje so morale v naslednjih tričetrt ure še kar šestkrat po žogo v svojo mrežo. Pomurke so s to zmago, slavile na vseh srečanjih prvega dela prvenstva.


ŽNK Nona Pomurje - ŽNK Krim RollJet 7 : 0 (1 : 0)
(Korošec 23 in 82, Kolbl 49, Makovec 54, Kajzba 64 in 68 in Zajmi 91)

Začetna enajsterica ŽNK Nona Pomurje Beltinci: Sara Nemet, Lana Golob, Saša Kolar, Ines Sok, Kaja Korošec, Špela Kolbl, Luana Zajmi, Neli Hofman, Špela Rozmarič, Tjaša Tibaut, Sara Makovec

Začetna enajsterica ŽNK Krim RollJet: Saša Oblak, Jana Intihar, Lucija Grad, Katja Turk, Korina Lara Janež, Ema Erman, Nina Šmid, Nika Pintarič,Mirjam Kastelec, Staša Čagran, Monika Kastelec

Sodnik: Lukas Gregorinčič

V prvem polčasu je v 23. minuti zadela Kaja Korošec, v drugem polčasu pa so Pomurke zadele še šestkrat. V 49. minuti je zadela Špela Kolbl, Sara Makovec pa je nato v 54. minuti povišala vodstvo. V 64 minuti je za Pomurke zadela Nina Kajzba, ki je nato v 68 minuti zadela še enkrat. Kaja Korošec je v 82. minuti povišala vodstvo za 6:0, zadnji gol pa je v 91. minuti dosegla Luana Zajmi za končnih 7:0.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2020 ob 20:31 kilonja gost

      Tou je fudbal za debeloga, kick and rush. Štera brcne labdo višje ova je igralka tekme :)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2020 ob 4:33 Čergoli gost

      Kdaj pa se bodo pomerile z Karči virusom?????

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.11.2020 ob 4:45 lepec gost

      Zakaj pa imajo nekatere na glavah antene? A so mogoče radioamaterke?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.11.2020 ob 4:47 Čergoli gost

      Od kod pa si se ti našel? A si mogoče ušel z Lendavskih goric????

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.