https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenski nogometaši v ligi narodov premagali Kosovo

16.11.2020  

Slovenska nogometna reprezentanca je v nedeljo, na predzadnji tekmi lige narodov v Stožicah, brez gledalcev, premagala Kosovo z rezultatom 2:1 (0:0).

SLOVENIJA - KOSOVO 2:1 (0:0)

Muriqi (58.), Kurtić (63.), Iličić (94./11 m)

Slovenija: Belec, Balkovec, Mevlja, Blažič, Stojanović, Kurtić, Vetrih, Bohar, Lovrić (od 87. Črnigoj), Iličić (od 90. Kouter), Vučkić (od 68. Šporar).

Kosovo: Muric, Hadergjonaj, Aliti, Rrahmani, Vojvoda, Rasjkaj, Kryeziu (od 71. L. Kastrati), V. Berisha, B. Berisha (od 84. Rashani), Zhegrova, (od 90. Hasani) Muriqi.

Sodniki: Frankowski, Winkler in Heinig (vsi Poljska).
Rumeni kartoni: Lovrić, Mevlja; B. Berisha, Vojvoda, Rrahmani, Zhegrova.

Prvi so do vodstva prišli Kosovci. Za goste je v 58. minuti zadel Vedat Muriqi.

V 63. minuti je za Slovenijo zadela Jasmin Kurtić. Josip Iličić je v 90. minuti zadel z bele pike.

Slovenija je z zmago zadržala vodstvo v skupini 3 lige C, zadnja tekma pa slovenske nogometaše čaka v sredo v Atenah proti Grčiji. Slovenci imajo sedaj dve točki prednosti pred Grki, ki so v Moldaviji zmagali z 2:0. Za prvo mesto v skupini, ki vodi v ligo B, pa Slovencem zdaj zadostuje že neodločen izid.

Foto: Fb NZS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2020 ob 9:16 gost

      Nisem gledal tekme, a berem, da je sodnik piskal penal, ki ga ni bilo. Ko nas mora sodnik reševati proti Kosovu, adijo slovenski nogomet.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:24 kilonja gost

        Roka je bila čista kot solza in tudi namerna, verjamem da si to tudi sam videl . Zmaga je čista kot solza, imeli smo kup priložnosti že pri 0:0, Kosovarji dejansko le tisto s katere so dosegli zadetek, v vseh pogledih smo bili občutno boljši od posesti žoge 60 :40, 9 strelov proti ali na vrata Slovenije, 4 - je streli, Slovenija 11 kotov, Kosovarji 1. Boli kaj smrduhar balkanski, še celo za šiptarje ti bije srce ko je treba opljuvati po Sloveniji. Janševec debeli.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2020 ob 9:42 gost

      SRAMOTA OD NOGOMETA.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:20 kilonja gost

        Predvsem za tebe ki še s kauča nikoli nisi vstal in si plačani provokator brez svojega mišljenja.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2020 ob 10:05 gost

      Kelko san ge čul je bila tekma dobra za naše razmere in smo bili bokši,penal je pa bil granje z roko v kazenskon prostori Kosova.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:09 gost

        Če bi naš nogomet bil dober bi igrali s kom drugim kot s Kosovim. Siromaštvo. Še huje kot Mura.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.11.2020 ob 10:27 kilonja gost

      Kilonja ........ Slovenec in nogomet je kot krava in klavir. Poglej Hrvate....vidim hrvate ja, tvoje ljubljenčke. zadnji so v svoji skupini, očitno jih ti ne vidiš najboljše :). Z zrežiranim drugim metsom na mundialu, z najlažjimi možnimi nasprotniki do finala se pa ne bi pretirano hvali, pa še to so se prešvercali in proti povprečni Rusiji, da ne omenil tekme z Dansko ki je bila občutno boljša poserem se ti na dres kockasti, kockoglavac balkanski. Kaj včeraj si za Kosovo navijal praviš ?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:35 gost

        Nisi opazil, da Francije in Moldavije ali Kosova ne moreš primerjati? Zrežirano 2. mesto? Ti res nisi za drugo kot za SDS po svoji pameti. HRVATI SO ZAKON V NOGOMETU, SLOVENCI PA VAJENCI NA ZAČETKU VAJ.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.11.2020 ob 10:32 kilonja gost

      v skupini so tudi evropski prvaki Grki ;). Debeli kako se ti da toliko časa zapravljat za šport ki mu nisi dorasel, ga ne razumeš, zaradi katerega si kot nesposobnež ki je v golu bil kanta za nabijanje, dobival batine redno v šoli ? Ajaj, na socialni podpori plačani provokator, pa res no saj, saj drugega nimaš v življenju kot da tu drkaš. Kako sva že pravila ? Zjebala te posesivna mati ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.11.2020 ob 10:47 kilonja gost

      Zrežirana pot do finala, drugo mesto samoumnevno in porcija v finalu proti prvemu pravemu nasprotniku..takoj po SP še porcija od Španije 6 :0, pa še enkrat pred kratkim porcija znova od Francije v Parizu. Predvčerajšnjim nova pušiona od Švedov . Hrvatska zadnja v skupini s Švedi, 10 točk za prvim mestom in 7 za drugim mestom..strašni fudbalerji,m zdaj ko igrajo samo proti močnim ekipam in nimajo nastavljenih slabših se kaže njihova realna vrednost. Modrić je bil " najboljši " igralec na mundialu pa še se ni našel junak ki bi po statistiki uspel dokazati zakaj je bilo temu tako ? Se vidi ka ste Hrvati na samem vrhu priljubljenosti Vatikana in imate zveze tudi pri Čefurinu.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.11.2020 ob 11:36 gost

      Kilonja zakaj odgovarjas df? Ce ne vidis da je to njegov namen samo provocirati, da je cim vec komentarov. Eni se zdaj ne kapirate, da je df nastavljen od pomurca in Jansev hlapec. Kak vam to ni jasno? Ne odgovarjajte mu naj si sam z sabo pise. Najbolj ga jebe ce mu ne odgovoris ali pa mu en stavek napises.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.11.2020 ob 12:37 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      To včeraj ni bilo N od nogometa. Ena sama žalost. Od obrambe do napada. Vse. Včeraj si je Kosovo zaslužilo točko, pa če to vam všeč ali ne. Že dolgo nismo imeli tako slabe reprezentance.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 14:33 gost

        Imaš prav. NIKOLI nismo imeli slabše kot sedaj. Nekoč so za Slovenijo igrali oni na - IĆ, ki so znali igrati nogomet. Od Kouterja, Boharja, ................. nimaš kaj pričakovati.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.