https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zbrana sredstva namenjena za terapije otrok s težavami v razvoju v Murski Soboti

28.11.2020 ob 13:00  

Za letošnje leto se je zaključila ekološko-humanitarna akcija Manj svečk za manj grobov. Iz Fundacije Svečka so sporočili, da so zbrali 9234 evrov. Namensko zbrana sredstva bodo namenjena tudi za terapije otrok s težavami v razvoju v Murski Soboti in Mariboru.

Zbrana sredstva bodo tudi namenili Helikopterski enoti nujne medicinske pomoči za termometre ter naprave za ogrevanje infuzije, ki se bodo uporabljale za oskrbo poškodovancev s podhladitvijo in tudi nakupu avtomatskega defibrilatorja AED, ki se bo nahajal v občini Dol pri Ljubljani.

Foto: Pixabay - Fotografije so simbolične

Geslo letošnje humanitarne akcije se je glasilo Ravnajmo odgovorno, ohranimo lep spomin, darujmo za reševanje življenj in letos ostanimo doma. Prostovoljci in koordinatorji po celotni Sloveniji so pozivali k omejitvi obiskov pokopališč in s tem aktivno prispevali k omejevanju širjenja okužb z korona virusom. Sredstva je bilo možno darovati preko SMS virtualnih svečk in bančnih nakazil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2020 ob 5:54 ragg ragg gost

      ****I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.