https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Množično testiranje s hitrimi testi tudi v Gornji Radgoni, Radencih in Lendavi

28.12.2020  

V več slovenskih mestih se ta teden nadaljuje množično testiranje s hitrimi testi. Med drugimi se bo testiranje s hitrimi testi pričelo tudi v Gornji Radgoni, Radencih in Lendavi.

V torek, 29. decembra bodo s hitrimi testi testirali v Gornji Radgoni, in sicer v prostorih objekta Stadion na TŠC Trate. Testiranje bo poteklo med 9. in 17. uro.

V Radencih bo množično testiranje omogočeno 30. decembra od 9. do 17. ure. Testiranje bo v veliki dvorani v občinski zgradbi.

Tudi v Lendavi bo testiranje s hitrimi testi za potekalo 30.decembra. Testiranje bo v Centru za zaščito in reševanje Lendava, med 8. in 16. uro.

S sabo morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Preprosto pridete na lokacijo, kjer vam usposobljeno osebje odvzame bris.

Če ste na testu pozitivni, pojdite domov in se nemudoma izolirajte. Doma kontaktirajte svojega izbranega zdravnika. Negativni rezultat testa naj vam ne da občutka lažne varnosti, saj ste čez dve uri že lahko pozitivni.

Poleg Radencev bodo s hitrimi testi testirali tudi na dveh lokacijah v Ljubljani, v Ravnah na Koroškem, Slovenj Gradcu, Cerkljah, Svetem Andražem, Zagorju ob Savi, Dolu pri Ljubljani, Podčetrtku, Kranju, Šentjurju, Kopru, Črnomlju, Cerknici, Ilirski Bistrici, Postojni, Pivki, Sežani, Medvodah ter Slovenski Bistrici.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2020 ob 12:09 gost

      No tudi v Radencih testirajo, pohvalno. No naj nekdo keri bo šel na test, napiše in sicer govori se da tudi ljudi prisilno testirajo ha, ha, ha.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2020 ob 19:23 gost

      Dobro kaeni odijo 10 ali pa 15 krat drugače nebi imeli koga testirati. Tako tudi ne bodo imeli koga cepiti. Zdaj bo počasi prišlo na pla kaok je bilo vse to iz strani svetovne zdravstvene organizacije zrežirano in strani bogatunov.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.