https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Pucončanke drugič v letošnji sezoni premagale Sobočanke

Puconci, 13.2.2021  

Državno prvenstvo 1B. odbojkarske lige za ženske je eno redkih odbojkarskih tekmovanj, ki se izvaja kljub aktualnim razmeram v športu po Sloveniji. Minuli petek sta se na povratnem lokalnem obračunu v Zeleni dvorani Puconci pomerila oba prekmurska ženska odbojkarska kluba, ekipi ŽOK Sobota in Murexin-Kema Puconci. Še drugič v letošnji sezoni so slavile Pucončanke.


ŽOK SOBOTA  :  MUREXIN-KEMA PUCONCI

0:3 (16:25, 20:25, 19:25)

Sobočanke imajo v letošnji sezoni kar nekaj težav s sestavljanjem ekipe. Tokrat so nastopile brez obeh centralnih blokerk, Kaje Marton in Eve Klement, zaradi zdravstvenih težav je izostal glavni trener ekipe Davorin Čeleš, prav tako pa se je po premoru v ekipo šele vrnila prva organizatorka igre, Ajda Kuhar. Puconska ekipa medtem ni doživela večjih sprememb. Glede na jesenski del sezone je izgubila le prosto igralko ter zaradi nedoseganja zadanih ciljev odstavila glavnega trenerja, Uroša Kovačeca.

Srečanje je do določene mere opravičilo pomen lokalnega odbojkarskega obračuna, saj sta si ekipi večino tekme izmenjevali prednost nekaj točk. Čeprav naj bi zaradi nepopolne postave Sobočank vlogo favoritinj tokrat imele Pucončanke, pa slednje nasprotnic niso uspele dodobra nadigrati. Tekma je ponudila precej zanimivih akcij in požrtvovalnosti. Dvoboj so ob poznavanju domačega terena in s pomočjo številnih vprašljivih sodniških odločitev na koncu dobile Pucončanke.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2021 ob 21:01 Hope gost

      I am making 10,000 dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hours properly. so i make my family happy and you can do check it out what i do......... bit.ly/39JrDqt

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:59 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.