https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Novinič uspešno prestal operacijo, Ubochioma okreva po poškodbi

6.4.2021  

Mitja Novinič je uspešno prestal operacijo, okreva tudi napadalec Meshack Ubochioma.

"Minuli četrtek je v Ljubljani dr. Vladimir Senekovič operiral izjemnega igralca srednje vrste, igralca drugoligaške NK Nafte 1903 Mitjo Noviniča. Dr. Senekovič je Noviniču operiral levi kolenski zglob, tokrat že tretjič. Novinič je imel poškodbo notranjega meniskusa. Operacija je po besedah dr. Senekoviča popolnoma uspela. Njegova rehabilitacijska doba bo približno mesec dni, mogoče kak teden več, tako da bo že Novinič v sredini meseca maja na razpolago trenerju NK Nafte 1903 Dončiču," sporočajo iz NK Nafta 1903.

Na prvenstvenem srečanju med NK Nafto 1903 in NK Brda, se je v 62. minuti srečanja poškodoval najboljši napadalec in najboljši strelec kluba Meshack Ubochioma, ki je moral zaradi poškodbe zadnje mišice zapustiti igrišče. Ubochioma je na zdravljenju pri zdravniški službi v Zalaegerszegu. Okrevanje napadalca v Zalaegerszegu napreduje, sporočajo iz lendavskega nogometnega kluba.

Nogometaši NK Nafte 1903 iz Lendave trenutno trenirajo individualno na domovih. V kolikor se bo situacija v povezavi z epidemijo COVID-19 izboljšala, se bodo zbrali v ponedeljek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2021 ob 13:08 Žuti gost

      Pa se nekaj dogaja ! Nafta lahko izgubi vse tekme pa ne more izpasti iz lige ker je znotraj prve osmerice , škoda je da Nafta nemre pomagati Beltincem , ki se bodo borile za obstanek kake šenkane točke strani dizelašev bi prišle prav.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.04.2021 ob 16:20 Izjemni gost

      "izjemnega igralca srednje vrste" Pazi tou, izjemnega! Pa ka ste nouri malo? Če bi bil izjemen te nebi v drugoj ligi špilal. Što tou vašo stran vodi je zreli za kakši pregled. Lani tudi sakšo tekmo "kljub nešteto priložnostim" Malo se zberite

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2021 ob 18:15 gost

      Marš - turbaši.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.04.2021 ob 18:51 Busybee gost

      Df balinala je tvoja mati in ko se nagnilaso jo skupinsko posilili pijančki in produkt je viden- levojaji levuharski luzer brez desne strani možganov ki rad skače na glavo v prazen bazen😂😂😂

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.04.2021 ob 21:47 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Busybee,sem ti že svetoval,za tvojo zdravje mentalno gre,razčisti s tem,da ti je bila mamika pijana ko so te pijančki delali,enemu je uspelo,enemu je prišlo...nekak,saj nisi kriv .

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.04.2021 ob 19:54 Puškaš gost

      Kouter je zavas težški profesionalec taka nejga žalete

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.