https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: ŠNK Radgona se je ob praznovanju 75. obletnice pomeril z Nafto

Gornja Radgona, 27.6.2021  

Na hipodromu v Gornji Radgoni je v soboto, 26. junija, potekalo praznovanje 75. obletnice ŠNK Radgona, na katerem so se zbrali sedanji in nekdanji podporniki, občani in drugi navdušenci pomurskega nogometa. Dogajanje se je zaključilo s tekmo med ŠNK Radgona in lendavsko Nafto. 


NK Nafta 1903 - ŠNK Radgona 2:0

Rebernik (14) in Oštrek (33)

Zanimivo dogajanje ob 75. obletnici kluba je odprla veteranska selekcija s tekmo proti NK Portorož Piran, odigranih je bilo tudi več tekem mlajših selekcij, dogajanje pa se je zaključilo s tekmo članov proti pomurskem drugoligašu iz Lendave, NK Nafta 1903. Tekma se je po pričakovanju končala z zmago Nafte.

Radgonski nogometni klub, ki je bil ustanovljen leta 1946, je za delovanje kluba nedavno prejel tudi srebrno plaketo s strani Nogometne zveze Slovenije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2021 ob 17:08 Filo gost

      Zmaga,gremo na prvo mesto

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.