https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V reprezentanco vpoklican tudi Prekmurec

24.8.2021  

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je danes na novinarski konferenci predstavil seznam reprezentantov za septembrske kvalifikacijske tekme s Slovaško, Malto in Hrvaško.

Slovensko reprezentanco v začetku septembra čakajo tri kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo 2022 v Katarju. Prvo tekmo s Slovaško bo odigrala 1. septembra ob 20.45 v Stožicah. Druga tekma bo prav tako v Stožicah, 4. septembra ob 18.00 se bodo pomerili z Malto. Septembrski reprezentančni termin pa bo sklenjen z dvobojem s Hrvaško v Splitu, ki bo na vrsti 7. septembra ob 20.45.

V reprezentanci bo zagotovo tudi en Prekmurec, in sicer Damjan Bohar. Seznam pa po besedah Keka še ni zaključen, tako se bosta izbranim tekom tedna pridružili še dve imeni. Trenutno čaka na izvid za Domna Črnigoja. V mislih pa ima tudi Tomija Horvata, Nina Koutra in Harisa Vučkića.

*Naslovna fotografija: nzs.si (m24.si)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2021 ob 12:31 kilonja gost

      Škoda škoda da ni zraven Kevina Kampla, v obrambi Oblak ki dirigira, v zvezni vrsti bi potrebovali Kampla v napadu imamo Iličića, na vsaki " fronti " bi imeli enega ki izstopa in z borbenostjo ostalih bi lahko sanjali o uvrstitvi na mundial, tako pa je sredi žal slaba, mogoče edino Lovrić ki malo izstopa, Bijol se je na žalost izgubil v vesolju , Kurtić je bolj na nabijanje žoge, zajc veliko razočaranje...ostali pa tako ali tako za številko. Bohar za moje pojme še zmeraj ni igralec za reprezentanco, igralec ki v slabših ligah igra vso kariero toplo hladno, ne sodi v našo reprezentanco.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2021 ob 15:22 MARKO IZ BELTINEC gost

      KILONJA POVEDAL SI RESNICO. BOHAR LAHKO IGRA V MNZ LIGI NE PA V REPREZENTANCI.KEK IZBERI IGRALCE, KI SODIJO V REPREZENTANCO NE PA VSAKEGA, KI DA NA VSAKI DESETI TEKMI GOL------------BOHAR---------VEČ JE REZERVA V OSIJEKU KOT IGRA.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2021 ob 16:37 gost

      Marko ti si bumbar.Bohar je standarden v prvih 11 pri Osijeku.Tak da ne motaj.Napisal si SVOJE MNENJE.Selektor pa ima spet svoje mnenje. Ko boš pa ti selektor pa boš sestavljal reprezentanco po svojem okusu. Bohar in Argentinski špic sta glavna napadalca pri Osijeku.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2021 ob 16:38 A gost

      Daj ne bebecita brez veze či bi Oblak bio Prekmurec bi glij tak pijsala ka nema v reprezentanci kaj iskati. Navadna nevoščljivost vaj grzej.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.08.2021 ob 17:28 kilonja gost

        sploh ne, glede kountra nisem nič napisal ko je bil v reprezentanci,m pa tudi Lotrič bi si zaslužil poziv. Bohar pa je prodajalec megle, muti muti pa nič ne zmuti na terenu.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.