https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO: Cipot, Horvat, Botjak in Kous so se pridružili Svetovemu dobrodelnemu teku

Murska Sobota, 04.10.2011 ob 7:54  

Danes ob sedmih zjutraj v Murski Soboti, natančneje na Ulici Štefana Kovača izpred kipa Štefana Kovača-Marka, so se trije zaposleni iz uredništva oddaje Svet skupaj s štirimi igralci Mure podali na tek za dober namen čez celotno Slovenijo. Do cilja se jim bo pridružilo več 80 zaposlenih  s PRO PLUS-a in ostalih prostovoljcev.


Na prvi etapi, od Murske Sobote do Celja, so se prvi skupini zaposlenih v uredništvu oddaje Svet, skupaj s pobudnikom akcije Janom Goljo, pridružili tudi štirje nogometaši Mure, in sicer Mitja Bojtak, Fabijan Cipot, Leon Horvat in Žiga Kous. Na poti do Koštabone se jim bodo pridružili novi obrazi, od katerih bo vsak pretekel del poti.

Cilj vseh zaposlenih v uredništvu Svet in ostalih prostovoljcev je torej Koštabona, ki je 340 km oddaljena od Murske Sobote, in predvsem pomoč otrokom z Downovim sindromom.

V dobrodelni akciji lahko pomagaš tudi ti

Svoj delček za dobrodelni cilj lahko prispevate preko mobilnih telefonov ali z nakazilom. Vsi tekači pa ste tudi dobrodošli, da se ekipi pridružite pri teku čez Slovenijo.

Donacije preko mobilnih telefonov: Pošljite ključno besedo SVET na 1919. Posamezni znesek SMS-donacije je 1 EUR. Družbe Telekom Slovenija, Si.Mobil in Tušmobil se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.

Višje zneske lahko donirate z nakazilom na TRR: SI56 0292 2005 2254 477, odprt pri NLB d. d. (prejemnik: POP TV d.o.o., Kranjčeva 26, Ljubljana; namen: SVET-dobrodelni tek; sklic: 00 1313).

Sredstva lahko nakažete do vključno 19. oktobra.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.