https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Znan je vzrok za prometno nesrečo v Vučji vasi, kjer je voznik trčil v hišo

20.04.2022 ob 14:20  

Pomurski policisti so prometno nesrečo, ki se je zgodila 24. februarja v Vučji vasi, kjer je voznik zapeljal naravnost v hišo in na kraju nesreče umrl, zaključili kot dogodek in ne kot prometno nesrečo IV. kategorije.

Pomurski policisti so prometno nesrečo IV. kategorije zaključili kot dogodek. 24. februarja 2022 so policisti PP Murska Sobota obvestili javnost o prometni nesreči, ki se je okrog 07.50 ure zgodila v naselju Vučja vas, kjer je 67-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal naravnost in trčil v hišo in na kraju umrl.

Iz Oddelka za patologijo UKC Maribor so sedaj prejeli obvestilo, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt v prometni nesreči naravna smrt. Policisti bodo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na ODT Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.