https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatovi odtujili registrsko tablico z mopeda, gorivo in denar iz stanovanjske hiše

18.07.2022 ob 6:50  

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je kolesar lahko telesno poškodoval, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino registrske tablice z mopeda, z oznako MS 2S-R5, tatvino goriva na bencinskem servisu, poškodbo osebnega avtomobila in kršitev nedotakljivosti stanovanja. Petrovski policisti pa so obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše, soboški pa več vlomov v kleti.

Javni red in mir je bil kršen štirkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2022 ob 7:24 gost

      Tega bo vse več zato ni to nič novega. Ljudje bodo hoteli preživeti in živeti. Zato če nimaš boš ukradel. Eni že kradejo 30 let vse vrstni politiki, tajkuni, lobisti, zdravniki, učitelji, sodniki, odvetniki, tožilci, direkurji itd. S tem ko si nezakonito nakažejo denar davkoplačevalcev na svoje račune. In si ustvarjajo imperje zdaj pa bo prišel čas ko davkoplačevalci to vzamejo nazaj.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2022 ob 7:33 gost

      To niso tatovi to so mali lupeki. Tatovi so v državnih ustanovah kjer je davkoplačevalski denar. Tam se pa krade in to na veliko. Samo z zadnje dejanje vlade Janeza Janše ko njim je razdelil denar davkoplačevalcev za podporo vseh nezakonitih dejnj v dveh letih vladanja. Z izgovorom da za nizkoričeni dopust. Malo morgen debil,,,, Januš, grozni,,, taki veliki zneski do 15.000 tisočakov za neizkoriščen dopust.,,,,. Resno,,,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2022 ob 7:38 gost

      Pa tebi se že blodi od Janš !Ti ga vidiš na vsakem koraku ,,,,,mislim da si res zagriženi komunist pri levih idiotih ,,,,,,,

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2022 ob 8:04 gost

      Kralji ulice podarili masnolasemu Slobodanu časopis ,ker ima sedaj manj denarja ,kot ga je imel v Gen -i hi.hi.hi.hi.hi.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2022 ob 8:24 gost

      Še ti se norčujejo iz njega ________

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2022 ob 8:37 gost

      8:4 Ja namignil mu je naj počaka ,da mu ga vseeno plača ,da bo v trgovini zamenjal nekaj everčkov in vzel izvod . Vrnil se je čez debelo uro . Verjetno je debelo uro čakal , da se bo kralj ulice pobral vstran !!Aj , jaj ,jaj

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.07.2022 ob 8:41 gost

      SRAMOTNO TODA RESNIČNO !!!HOLOB BI ŠE SVOJ DREK POJEDEL ; ČE NE BI SMRDEL ????!!!!!! (8:37)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.