https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V dopoldanskem času za volan z kar 1,12 mg/l alkohola v izdihanem zraku

19.07.2022 ob 12:50  

Včeraj dopoldan so policisti Policijske postaje Gornja Radgona opravljali meritve hitrosti. Pri enem vozniku, ki so ga ustavili zaradi prekoračene hitrosti, so ugotovili, da le-ta ni uporabljal varnostnega pasu, prav tako pa je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Vozniku so namerili kar 1,12 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Včeraj malo po 10. uri so policisti Policijske postaje Gornja Radgona opravljali meritve hitrosti v naselju Lomanoše in pri vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost vozila 66 km/h. Ob kontroli voznika je bilo ugotovljeno, da le-ta ni uporabljal varnostnega pasu, prav tako je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,12 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bo zoper voznika podan obdolžilni predlog. Za prekoračitev hitrosti in neuporabo varnostnega pasu pa mu je bil izdan plačilni nalog.

"V teh vročih dneh vse voznike še posebej opozarjamo naj bodo strpni in previdni v prometu, naj bodo pozorni na pešce, kolesarje ter voznike enoslednih motornih vozil. Preden sedete v vozilo le-to dobro prezračite in se na pot vedno odpravite spočiti. Vozite le trezni! Če pa ste uživali alkohol, naj vozi kdo, ki alkoholnih pijač ni užival, ali pa uporabite javna prevozna sredstva," so še zapisali v izjavi za javnost.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2022 ob 13:39 Janči gost

      Ne bom ga obsojal. Kaj če mu je primarij dr. Golob namignil, da poleg morja in sonca tudi kakšen maliganček prežene kovid!

      14 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2022 ob 14:43 Janči gost

        Hvala, 123, zelo si prijazen. Mogoče sem tele, kovida pa vseeno ne zdravim s soljo in soncem kot tvoj idol.

        15 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2022 ob 17:21 Pijani muslimani gost

        novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/62d67e8deacbf/predsednik-pahor-v-kinu-kot-kak-mulc-se-je-mastil-s-kokicami-in-slinil-nad-igralkami youtube.com/watch?v=wsUgkagisWQ youtube.com/watch?v=_gjynaZzjOg religis.com/2021/10/01/seselj-u-svom-stilu-muslimani-prave-crne-liste-ali-srbija-jednim-potezom-moze-matirati-sarajevo

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2022 ob 14:46 AAAAAAAAAAAAA gost

      Prvo pravilo či kaj spiješ pa voziš je drži se cestnih predpisov pa je menje šans ka te stavijo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2022 ob 15:52 PRIMARIJUSU jANČIJU gost

      Tudi tvoja desničarka Čadonič Špelič kot strokovnjakinja veterinarstva je PRITRDILA GOLOBU, DA MORJE IN SONCE ZDRAVITA KOVID. Ali tega nisi slišal, prebral, ali pa lažeš sam sebi. Golob je izrekel samo dokazano strokovno resnico, ti pač tega ne dojemš, ker si cepljenec Januša Groznega. Čudno, da ne zapišeš, da je vsak dan več obolelih za kovidom. Če boš, pa ne boš zapisal, da GOLOB NI PREPOVEDAL NOŠENJA MASK, NE DEZINFICIRANJA IN PRANJA ROK IN NE CEPLJENJA. vSAK SE ODLOČI SAM IN KER SE DANES LJUDJE (90%)gibljejo prosto edem na drugem bo problem, ko bo nekdo sprožil ukrepe. In po tvojem ne bo kriv vsak posameznik, ampak Golob. Jesi konj, magarac od magarca, oziroma ščuknjeni Janšist.Z drekom se pokrij, da te sonce ne ožge.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2022 ob 16:50 Janči gost

        Lep dan tudi tebi. Nivo jezika, ki ga uporabljaš, te zelo definira. Tipično, komur zmanjka argumentov, vedno preide na blatenje ad personam, če veš, kaj to pomeni.

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2022 ob 20:56 gost

        kreten gologlavi !!!!!!!! jANŠISTI SO TEBE MAJMUNA NAMRDALI !!!! pIJTAJ MAmo ! Škoda ka si se tele skotilo in bijk boš crknil !!!

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2022 ob 22:01 Fgk gost

      Policaj je nej obriti, disciplinska

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.07.2022 ob 1:30 Čergoli gost

      Štajerska dežela zblojencev, pijancev, pretepačev, morilcev!!!! Po statistiki kmalu spet prihaja čas za umor na Štajerskem.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.07.2022 ob 1:42 Čergoli gost

      .....sicer pa kako je bil pandur ponosen na ulov, kot da bi ulovil ribo kapitalca!!!! Saj je vprašanje, če sploh zna pravilno postopati s temi merilniki.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.07.2022 ob 3:50 Magyar Bacsi gost

      Ta plavi pandur naj bi bil najprej urejen kot se spodobi in potem naj kaže ta merilnik. Neobrit!!!!! Marš neurejeno govedo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.07.2022 ob 14:22 gost

      Janzevec tudi skodi pa ceravno od sonca nasmejan...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.