https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mörec: Zaenkrat se še naprej vidim v tujini, v Muro morda nekoč

14.12.2011  

Kot smo poročali, je Mitja Mörec pred dnevi prekinil pogodbo s svojim dosedanjim klubom ADO Den Haagom, za katerega je nastopil zgolj na štirih tekmah in zbral 216 minut. Z nekdanjim slovenskim reprezentantom in igralcem Mure smo opravili krajši pogovor.

Razlog za predčasno prekinitev pogodbe z nizozemskim klubom je poškodba, temu primerno pa so usmerjeni njegovi cilji. "Trenutno o novem klubu še ne razmišljam, moje misli so usmerjene predvsem k saniranju poškodbe," je delal Mörec, ki bi ga mnogi radi videli ponovno v črno-belem dresu Mure, za kar pa je bolj malo možnosti, da bi postal njegov naslednji klub.

"Iz kluba me do sedaj ni nihče kontaktiral. V prihodnosti seveda obstaja možnost, da se vrnem v Muro, vendar se zaenkrat še vidim v tujini. Kar se dogaja v klubu spremljam, kolikor se le da, preko interneta. Pozitivno sem presenečen, da so tako odlično odigrali jesenski del prvenstva. Upam in želim si, da bi z dobrimi igrami nadaljevali tudi spomladi," je o Muri povedal Mörec.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.