https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Muro 05 prihaja italijanski vlagatelj

Murska Sobota, 19.12.2011  

Na podlagi zahtev Inšpektorata Republike Slovenije za šolstvo in šport, ki zadeva odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti statuta kluba, bo Mura 05 danes imela občni zbor, na katerem pa bo morda razkriti tudi nov sponzor, ki naj bi prišel iz Italije.

Občni zbor Mure 05 bo potekal od 16. ure dalje, na dnevnem redu pa je šest točk. Najbolj zanimive bodo zadnje tri točke, ki so izvolitev manjkajočih članov upravnega odbora, tekoče zadeve in razno. Prav pod razno bo morda beseda tekla o morebitnem novem sponzorju iz Italije. Po navedbah športnega dnevnika Ekipa naj bi šlo za Grassetto, giganta na področju velikih javnih infrastrukturnih del.

Če bo beseda tekla o tem nam predsednik Miroslav Topič ni potrdil, dejal je le, da bi lahko kakšno besedo povedali okrog tega. Očitno se obeta zanimivo popoldne, kako pa se bo zgodba razpletala, pa vas bomo sproti obveščali.

Bomo v prihodnje imeli še pogosteje razlog za slavje?

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. omelo
      19.12.2011 ob 14:28 omelo

      @ ka nede tak kak je bilou z Subanom ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. BAMBINO
      19.12.2011 ob 15:31 BAMBINO

      nej že pa vse najslabše brodite!!! sicer se pa za Subana tak ale ovak znalo, kakše človek je.. vupajmo ka resno to uspe, pa ka se poberejmo iz toga dolga!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. xx
      19.12.2011 ob 16:34 xx

      tou me tak svade ka se neka gočij pred ka je vse na papere pa fixno!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.